The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Αργεντινή – Χιλή στις 27/6/2016 στις 03:00 π.μ.

Argentina-Chile-27.06

Στις 27 Ιουνίου του 2016 στις 03:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελική συνάντηση στο New Jersey στο γιγαντιαίο γήπεδο «Met Life Stadium» στο East Rutherford, όπου η εθνική Αργεντινής θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση από την εθνική Χιλής.

Αν ακολουθήσουμε την απλή λογική, τότε, φυσικά, η εθνική Αργεντινής είναι φαβορί του τουρνουά και του επερχόμενου αγώνα με τη Χιλή. Μάλλον, η εθνική Αργεντινής για μεγάλο χρονικό διάστημα δε φαινόταν τόσο σίγουρη και τόσο ισχυρή, όπως τώρα. Η ενδεκάδα του Gerardo Martino εύκολα πέρασε τη φάση των ομίλων, έχοντας σημειώσει 3 νίκες σε 3 αγώνες, νικώντας τους Χιλιανούς 2:1, τον Παναμά 5:0 και τη Βολιβία 3:0. Στα προημιτελικά ο Μέσι και η παρέα του δεν άφησαν ουδεμία ευκαιρία στην εθνική Βενεζουέλας, κερδίζοντας μια άλλη εντυπωσιακή νίκη με σκορ 4:1. Ο ημιτελικός αγώνας για την εθνική Αργεντινής επίσης δεν αποτελούσε πρόβλημα, όπου οι ΗΠΑ έχασαν τέσσερα αναπάντητα γκολ, και ο Λέο Μέσι, σκοράροντας γκολ, επέτυχε το προσωπικό ρεκόρ και έγινε ο απόλυτος ηγέτης μεταξύ των σκόρερ στην Αργεντινή.

Ο αντίπαλος της Αργεντινής η εθνική Χιλής έφτασε προβλέψιμα στον τελικό, είναι ένα από τα φαβορί του τουρνουά. Έχοντας χάσει το μοναδικό αγώνα στην εθνική Αργεντινής στη φάση των ομίλων, επικράτησε της Βολιβίας και του Παναμά, και έτσι προκρίθηκε στα πλέι-οφ από τη δεύτερη θέση. Οι Χιλιανοί σε αυτό το τουρνουά έχουν ανοιχτεί πολύ, ειδικά για τα πλέι-οφ και κέρδισαν μια από τις πιο λαμπρές νίκες στην ιστορία τους, νικώντας τους Μεξικανούς με σκορ 7:0 στα προημιτελικά των πλέι-οφ. Στα ημιτελικά οι Χιλιανοί συγκρούστηκαν με τους Κολομβιανούς, όμως, 16 ευκαιρίες για γκολ που έχουν δημιουργήσει δεν ολοκληρώθηκαν σωστά, σε αντίθεση με τη Χιλή, που αντιμετώπισαν τις πιθανότητές τους πολύ πιο σοβαρά – 0:2.

Η ιστορία των προσωπικών συναντήσεων των ομάδων αυτών με μια τεράστια πλειοψηφία είναι στην πλευρά της Αργεντινής, η οποία έχει τις περισσότερες νίκες. Η εθνική Αργεντινής θα θυμάται το περσινό τελικό και το αποτέλεσμά του, και γι’ αυτό, αν αυτό επαναληφθεί, οι παίκτες καλύτερα να μην επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Η Αργεντινή σε αυτό το τουρνουά φαίνεται άψογη, έχοντας σκοράρει 18 γκολ και δεχόμενη μόλις δύο, κατά τη γνώμη μου, είναι φαβορί του ζεύγους και απλά υποχρεωμένη να πάρει το κύπελλο. Στοίχημα για τον αγώνα: νίκη 1.

Πρόβλεψη: νίκη 1 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *