The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

bayernmunich-atleticomadrid-06-12

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

Στον έκτο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League η Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η συνάντηση αυτή δεν έχει καμία σημασία στο τουρνουά. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα οι Ισπανοί διατηρούν την πρώτη θέση στην κατάταξη του ομίλου, ενώ οι Βαυαροί θα παραμείνουν στη δεύτερη θέση.

Πρέπει να πάρει την ικανοποίηση

Η Μπάγερν έχασε τον αγώνα στη Μαδρίτη, οπότε θα ήταν καλό για τους «κόκκινους» να αποκαταστήσουν το status quo, κερδίζοντας στο επερχόμενο παιχνίδι τον τρομερό αντίπαλο εντός έδρας της. Μετά από πέντε γύρους του Champions League στο ενεργητικό της Μπάγερν είναι 9 βαθμοί και η δεύτερη θέση. Όσον αφορά την τρέχουσα φόρμα της ομάδας από το Μόναχο, την περασμένη Παρασκευή η ομάδα εκτός έδρας στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της Μπουντεσλίγκα ήταν ισχυρότερη από τη Μάιντς, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 3:1.

Τέταρτοι στη Πριμέρα Ντιβισιόν

Ενώ για την Ατλέτικο τα πράγματα στη Πριμέρα Ντιβισιόν δεν πάνε με τον καλύτερο τρόπο. Μετά από 13 αγώνες στην ενεργητικό των «στρωματάδων» είναι μόνο 24 πόντοι και η τέταρτη θέση, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Diego Simeone στην προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει τη Πριμέρα. Σύμφωνα με αυτή τη λογική, είναι σαφές ότι ο Αργεντινός τεχνικός θα φέρει στο Μόναχο όχι το ισχυρότερο ρόστερ της ομάδας του, αφήνοντας τους καλύτερους παίκτες του να ξεκουραστούν πριν από το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στο Βιγιαρεάλ.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν εντός έδρας της θα παίξει με τη βασική σύνθεση, ο Αντσελότι δεν θα χρησιμοποιήσει τη βαθιά αλλαγή, αν και κάποιος από τους ηγέτες της Μπάγερν σίγουρα θα ξεκουράζεται αυτή την ημέρα. Όπως και να ‘χει, η Μπάγερν είναι ξεκάθαρο φαβορί στον επερχόμενο παιχνίδι, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *