The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Μπαρτσελόνα εναντίον Γκλάντμπαχ

barcelona-borussiamonchengladbach-06-12

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Το επερχόμενο παιχνίδι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και Γκλάντμπαχ δεν έχει καμία σημασία στο τουρνουά, η Μπαρτσελόνα, ούτως ή άλλως, θα παραμείνει στην πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του προκριματικού ομίλου της, ενώ τα «πουλάρια» θα πάρουν τη τρίτη νόμιμη θέση τους. Για το λόγο αυτό, μπορείτε σχεδόν να είστε σίγουροι ότι για το προπονητικό επιτελείο της γερμανικής ομάδας την προτεραιότητα έχει όχι το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αλλά το παιχνίδι στην Μπουντεσλίγκα με τη Μάιντς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μια σειρά ηττών

Η Μπαρτσελόνα τρία επίσημα συνεχόμενα παιχνίδια με τους αντιπάλους της έπαιξε ισοπαλία. Στην αρχή υπήρχε ισοπαλία με τη Σαν Σεμπαστιάν στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, στη συνέχεια καταγράφηκε σκορ 1:1 στο παιχνίδι του Κυπέλλου εναντίον του Ηρακλή, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μπαρτσελόνα έπαιξε το κλασικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Καμπ Νόου”, ο αγώνας έληξε, επίσης, με ισοπαλία 1:1. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας παρέμεινε χάντικαπ μεταξύ της Μπάρτσα και της Ρεάλ Μαδρίτης έξι μονάδων. Η Μπαρτσελόνα εντός έδρας της δεν ξέρει απλά να παραβρίσκεται στη σκηνή, έτσι θα συμβαίνει ένα λαμπρό θέαμα.

Άλλο επίπεδο

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ είναι μια ομάδα καλού ευρωπαϊκού επιπέδου, αλλά δε φτάνει την Μπαρτσελόνα, αν και εντός έδρας τους τα “πουλάρια” έδωσαν μάχη στους Καταλανούς. Στο “Καμπ Νόου” η Γκλάντμπαχ σχεδόν δεν έχει ευκαιρίες. Η ομάδα του Schubert τώρα “επιπλέει” στην Μπουντεσλίγκα, και έπρεπε να σκεφτεί το πώς να διορθώσει την τρέχουσα κατάσταση στο πρωτάθλημα, γιατί στον όμιλο του Champions League πάνω από την τρίτη θέση η ομάδα δεν θα ανέβει.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα εντός έδρας της έχει πλεονέκτημα πάνω από το 99% των αντιπάλων, συμπεριλαμβανομένης της Μπορούσια Γκλάντμπαχ, και η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι η νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *