The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λάτσιο εναντίον Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης

manchestercity-celtic-06-12

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Βρετανικό ντέρμπι στη φάση των ομίλων του Champions League θα διεξαχθεί την Τρίτη στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι εντός έδρας της θα φιλοξενήσει τη Σέλτικ. Αυτό το παιχνίδι δε θα είναι μεγάλης σημασίας για το τουρνουά, γιατί, όπως και να τελειώσει ο επερχόμενος αγώνας, η Μάντσεστερ Σίτι θα παραμείνει στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του προκριματικού ομίλου C, ενώ η Σέλτικ θα είναι η τέταρτη, αλλά μια βασική συνέπεια αυτού του παιχνιδιού υπάρχει, επειδή συναντιούνται δύο βρετανικές ομάδες, μία εκ των οποίων εκπροσωπεί την Αγγλία, και η δεύτερη τη Σκωτία.

Ταπεινωτική ήττα

Επιπλέον, η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι μετά την ήττα από την Τσέλσι, έναν αγώνα όπου οι “αετοί” δεν έχουν χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό ευνοϊκών ευκαιριών και τελικά έχασαν πολύ απογοητευτικά, αν και στη διάρκεια της συνάντησης ήταν μπροστά με σκορ 1:0. Η κατάσταση αυτή θα αναγκάσει τη Μάντσεστερ στον αγώνα εναντίον Σέλτικ να δείξει το μέγιστό της και να κερδίσει, κατά προτίμηση με σιγουριά.

Αν εντός έδρας η Σέλτικ μπορεί να αντιστέκεται, εκτός έδρας οι “Κέλτες” συνεχώς έχουν προβλήματα, που επιβεβαιώνει το ματς εναντίον της Μπαρτσελόνα, χαμένο με σκορ 0:7. Στο πρωτάθλημά της η ομάδα από τη Γλασκώβη ακόμη και σε εκτός έδρας αγώνες έχει όλα εντάξει, αλλά αυτό γίνεται δυνατό μόνο “χάρη” στο χαμηλό επίπεδο των αντιπάλων σε αυτό το τουρνουά.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι μπροστά από το κοινό της θα προσπαθήσει να δείξει το μέγιστό της, και η Σέλτικ πιθανότατα θα βοηθήσει τους “αετούς” σ’ αυτό, επειδή τα επίπεδα των μελλοντικών αντιπάλων είναι δύσκολο να συγκριθούν, η ΜΣ έχει αισθητό πλεονέκτημα. Επιπλέον, οι παίκτες της Μάντσεστερ θα ήθελαν να λάβουν την ικανοποίηση για την ήττα από την Τσέλσι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *