The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Νις εναντίον Τουλούζ

nice-toulouse-04-12

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Allianz Ριβιερά

Στις 4 Δεκεμβρίου στις 9:45 μ.μ. η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο Allianz Ριβιερά στον τελευταίο αγώνα της Κυριακής στην Λιγκ 1 θα φιλοξενεί τη Τουλούζ.

Με την έναρξη του Νοεμβρίου ο ενθουσιασμός της Νις να σκοράρει έχει φτωχύνει, τον περασμένο μήνα η ομάδα στο πρωτάθλημα πραγματοποιήσει 4 αγώνες και έχει σκοράρει μόλις 3 γκολ, χάνοντας 0:1 από την Καν, παίζοντας ισοπαλία 1:1 με την Μπαστιά και κερδίζοντας με το ίδιο σκορ 1:0 τη Σαιντ-Ετιέν και την Γκινγκάμπ. Η σεμνότητα στην επίθεση, αλλά το πιο σημαντικό η αξιοπιστία στην άμυνα επιτρέπουν την ενδεκάδα του Lucien Favre να παραμένει στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Μετά από 15 γύρους στο ενεργητικό της Νις είναι 36 πόντοι, με διαφορά τερμάτων 27-10. Στο δικό της «Les Aiglons» η ομάδα πραγματοποίησε 8 συναντήσεις, σημείωσε 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, σκοράροντας 18 γκολ και χάνοντας 6.

Η Τουλούζ κέρδισε στον τελευταίο γύρο τη Μονπελιέ 1:0, κι έτσι έσπασε το σερί από 4 παιχνίδια χωρίς νίκη, όπου κέρδισε μόνο 1 πόντο. Παρά τη σειρά αποτυχιών, η ενδεκάδα του Pascal Duprat με 22 πόντους καταλαμβάνει την 8η θέση στην Λιγκ 1. Εκτός έδρας η Τουλούζ έπαιξε 8 παιχνίδια, κατάφερε να κερδίσει σε μια συνάντηση, και σημείωσε 7 πόντους, σκόραρε 4 γκολ και έχασε 6.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια ένα ελάχιστο πλεονέκτημα σε προσωπικές συναντήσεις είναι στην πλευρά της Νις. Δεδομένου ότι η ομάδα του Favre παίζει εντός έδρας, όπου σχεδόν δεν χάνει τους βαθμούς αυτή τη σεζόν, και ότι η Τουλούζη εκτός έδρας δεν παίζει καλά, πιστεύω, ότι η νίκη των γηπεδούχων σε αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά λογική. Ποντάρισμα: νίκη της Νις.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *