The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Ίντερ

napoli-inter-02-12-1

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Πάολο

Προτεινόμενο στοίχημα: γκολ-γκολ

Ο κεντρικός αγώνας του 15ου γύρου της Σέριε A, όπου θα συναντηθούν η Νάπολι και η Ίντερ, θα είναι γεμάτος με γκολ, ιδίως δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες θα χρειαστούν μόνο τη νίκη. Δε θα αναλάβω τον καθορισμό του νικητή, αλλά σας προτείνω να πάρετε ένα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα για αυτό το ματς – και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν.

Λοιπόν, η Νάπολι έρχεται στην 7η θέση στο πρωτάθλημα Ιταλίας, δείχνοντας πολύ ασταθές παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του βασικού επιθετικού Arkadiusz Milik. Στα τελευταία 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος κερδήθηκαν 2, 2 παίχτηκαν ισοπαλία και 1 αγώνας χάθηκε από την τρέχουσα πρωταθλήτρια την Γιουβέντους. Όσο για το παιχνίδι, μπορούμε να πούμε ότι οι γηπεδούχοι προωθούν επιθετικό ποδόσφαιρο, όπου ο αρχηγός της ομάδας ο Μάρεκ Χάμσικ ενεργεί ως σύνδεσμος μεταξύ άμυνας και επίθεσης, μόλις αποκτάει την μπάλα, αμέσως τη στέλνει σε ελεύθερη ζώνη, στη συνέχεια αναλαμβάνει η επίθεση. Όσο για το παιχνίδι στην άμυνα, εδώ υπάρχουν προβλήματα για την ομάδα. Με δύο λεβέντες στην άμυνα, όπως ο Coulibaly και ο Ραούλ Albiol πιστεύεις ότι η άμυνα είναι σε καλά χέρια, αλλά μερικές φορές η βραδύτητα των αμυντικών αυτών και τα ηλίθια λάθη του τερματοφύλακα Πέπε Ρέινα οδηγούν σε παθητικούς στόχους.

Τώρα, ας μιλήσουμε για τους φιλοξενούμενους. Η Ίντερ βρίσκεται στην 9η θέση στο πρωτάθλημα, αν και πολλοί δεν καταλαβαίνουν πώς η ομάδα με τέτοιους παίκτες, έχει τόσες λίγες νίκες και λίγους βαθμούς στο πρωτάθλημα; Όλα είναι απλά – το πρόβλημα είναι στον προπονητή. Πρόσφατα ο προπονητής ήταν ο Frank De Boer, ο οποίος θα μπορούσε να προσανατολίσει την ομάδα μόνο για τα σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα απολύθηκε, και πιστεύω ότι η ομάδα θα ανέβει. Τώρα, ας μιλήσουμε για το παιχνίδι της ομάδας. Η Ίντερ μετά την αλλαγή του προπονητή ευχαριστεί στο πρωτάθλημα. Μία νίκη και μία ισοπαλία στο ντέρμπι του Μιλάνου, όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν όλο το παιχνίδι πολύ άτυχοι. Ο κύριος επιθετικός της Ίντερ ο Μάουρο Ικάρντι πριν την αλλαγή του προπονητή μόνος του τραβούσε την ομάδα, αλλά τώρα στο γήπεδο έγιναν ορατοί και ο Candreva, και ο João Mario, και ο Πέρισιτς, και η άμυνα δεν ήταν τόσο τρομοκρατημένη, σε γενικές γραμμές, η ομάδα σταδιακά μεταμορφώνεται από ένα ασχημόπαπο σε έναν πανέμορφο κύκνο.

Όσο για τις τελευταίες 5 προσωπικές συναντήσεις, εδώ η μαχητική ισοπαλία 2:2 συν 1 ισοπαλία. Το ίδιο ποντάρισμα «γκολ-γκολ» πέρασε σε 2 από τα 5 παιχνίδια, αλλά δεν πρέπει να νομίζετε τώρα ότι αυτό το στοίχημα σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να περάσει, γιατί τότε και οι προπονητές και οι ενδεκάδες ήταν διαφορετικοί + τώρα το παιχνίδι αυτό θα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάταξη των ομάδων. Η Νάπολι και η Ίντερ έχουν ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα. Στους αγώνες κατά τις κορυφαίες ομάδες στη Σέριε A το στοίχημα «γκολ-γκολ» αυτή τη σεζόν πέρναγε πάντα! Για παράδειγμα, τα παιχνίδια των γηπεδούχων εναντίον της Γιουβέντους, Ρόμα και Λάτσιο τελείωσαν ως εξής: 1:2, 1:3, 1:1. Τώρα, ας δούμε τα παιχνίδια της Ίντερ: Ρόμα 1:2, Γιουβέντους 2:1. Αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη διαπερατότητα του στοιχήματος.

Μετά από όλα τα παραπάνω μπορούμε να συμπεράνουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι θα γίνει μια ισχυρή μάχη, όπου και οι δύο ομάδες θα ανοίξουν τις πύλες του αντιπάλου, έτσι ώστε το στοίχημα «γκολ-γκολ» με απόδοση 1.61 θεωρώ καλύτερη επιλογή για αυτό το ματς. Καλή τύχη!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *