The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάιντς εναντίον Μπάγερν

mainz05-bayernmunich-02-12

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Κόφας Αρένα, Μάιντς, Rheinland-Pfalz

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι + over 2.5

Ο επόμενος γύρος της Μπουντεσλίγκα θα ανοίξει από τη Μάιντς και τη Μπάγερν. Οι τελευταίες τέσσερις προσωπικές αναμετρήσεις στη Κόφας Αρένα έληγαν με τη νίκη των Βαυαρών. Πιστεύω η Μπάγερν θα κερδίσει την πέμπτη νίκη, αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας αυτός. Η πρόβλεψή μου είναι: φιλοξενούμενοι + over 2.5.

Εάν παίζει κανείς εναντίον Μπάγερν Μονάχου και θελήσει να αποκτήσει τουλάχιστον ένα βαθμό ή απλά να μην πέσει με το πρόσωπο στη λάσπη, θα πρέπει να έχει ποιοτικά στημένη άμυνα που θα μπορέσει να συγκρατήσει τις ραγδαίες πλάγιες επιθέσεις του Μονάχου και την πίεση στο πρόσωπο του Lewandowski και Müller. Αν δεν τα έχεις αυτά και είσαι αναγκασμένος να εμπλακείς σε αμοιβαία επιθετικό ποδόσφαιρο, περίμενε μπελάδες. Η πιο αποτελεσματική ομάδα της Μπουντεσλίγκα (Βέρνερ Βρέμης, κατά μέσο όρο 3,8 γκολ ανά παιχνίδι) ήδη αισθάνθηκε αυτό στον εαυτό της, έχοντας χάσει από την ομάδα του Ancelotti με σκορ 6:0. Η Μάιντς είναι η δεύτερη ομάδα στον εν λόγω δείκτη, η μέση παραγωγικότητα είναι 3,7 γκολ ανά παιχνίδι. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε την πορεία των σκέψεών μου.

Ναι, η Μπάγερν έχει καθίσει τώρα και αμέσως το σύλλογο χτύπησε ένα μπαράζ της κριτικής. Εδώ και τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια η Μπάγερν δεν παίζει εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της. Είναι καιρός να διορθώσει την κατάσταση και τελικά να κερδίσει σίγουρους τρεις βαθμούς. Τα κίνητρα είναι μεγάλα όσο ποτέ, επειδή η Μπάγερν πρέπει να καλύψει τη διαφορά με τη Λειψία που έρχεται στην πρώτη θέση.

Η Μάιντς είναι μια από τις πιο ασταθείς ομάδες του πρωταθλήματος, και αυτό σχετίζεται με το παιχνίδι σε δύο μέτωπα. Τώρα είναι στην 9η θέση στην κατάταξη, έχοντας χάσει στον τελικό γύρο από τη Χέρτα (2:1). Ένα από τα κύρια προβλήματα της ενδεκάδας του Schmidt είναι το παιχνίδι στην άμυνα. Η Μάιντς, παίζοντας εντός έδρας, έχασε 10 γκολ σε 5 αγώνες (κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά παιχνίδι). Έχασε 4 από την Χοφενχάιμ, 3 από την Μπάγερν, ακόμα και 2 από τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας.

Η Μπάγερν επιτέλους σχεδόν δεν έχει τραυματίες, πράγμα που σημαίνει ότι για τον αγώνα είναι έτοιμοι και ο Ρόμπεν και ο Ριμπερί, και ι Βιντάλ. Κοιτάζοντας το παιχνίδι της Μάιντς στην άμυνα και τη σύνθεση των φιλοξενουμένων μπορεί να θεωρήσει κανείς με βεβαιότητα ότι η Μπάγερν έχει την ικανότητα να διαπεράσει το over και να σκοράρει 3-4 γκολ. Όμως, οι γηπεδούχοι μπορούν να απαντήσουν, επειδή η Μπάγερν έχανε στα 3 από τα 5 εκτός έδρας παιχνίδια + η ομάδα είναι τώρα σε παρακμή + η Μάιντς σκόραρε σε 11 από τους 12 αγώνες της Μπουντεσλίγκα, η επίθεση της ομάδας είναι εντάξει.

Συνοψίζοντας, περιμένω από αυτή τη συνάντηση πολλά γκολ. Η Μάιντς είναι χάλια στην άμυνα, ενώ η Μπάγερν επιτέλους έχει παίκτες να σκοράρουν, επειδή στη σύνθεση πάλι επέστρεψαν ο Ρόμπεν και ο Ριμπερί. Οι γηπεδούχοι μπορούν να σκοράρουν γκολ, αλλά παρ’ όλα αυτά προφανώς δε θα καταφέρουν να πιάσουν έστω ένα βαθμό.

Η πρόβλεψή μου είναι: φιλοξενούμενοι + over 2.5


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *