The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μπάγερ Λεβερκούζεν

bayernmunich-bayerleverkusen-26-11

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

Η Μπάγερν περνάει δύσκολες στιγμές τώρα. Στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα σημείωσε δύο ήττες και μόλις μία ισοπαλία, ο μελλοντικός αντίπαλος της νυν πρωταθλήτριας Γερμανίας θα είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία επίσης στην τρέχουσα σεζόν δεν παίζει και τέλεια, και, όπως η Μπάγερν, παίρνει μέρος στη φάση των ομίλων του Champions League.

Δεύτερη στην Μπουντεσλίγκα

Η Μπάγερν έχασε το προβάδισμα στην Μπουντεσλίγκα “χάρη” στη εντός έδρας ισοπαλία με την Χοφενχάιμ, καθώς και την εκτός έδρας ήττα με σκορ 0:1 κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μετά από 11 γύρους στο γερμανικό πρωτάθλημα στο ενεργητικό των “κόκκινων” είναι 24 βαθμοί και η δεύτερη θέση στην κατάταξη, τρεις βαθμοί διαφορά με τη ΡΜ Λειψίας και τρεις μονάδες χάντικαπ με την Μπορούσια, Κολωνία, Χοφενχάιμ, Χέρτα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τρέχουσα σεζόν στη Μπουντεσλίγκα είναι πολύ ζεστή, πολλές ομάδες αυτή τη στιγμή ακόμα μπορούν να ελπίζουν να κερδίσουν στο τουρνουά.

Ένατος

Η Λεβερκούζεν την Τρίτη δεν ήταν σε θέση να κρατήσει τη νίκη στη Μόσχα στον αγώνα του Champions League με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ακόμα χειρότερο αποτέλεσμα των «φαρμακοποιών» καταγράφηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η Μπάγερ, παίζοντας εντός έδρας κατά της Λειψίας, είχε προβάδισμα στο σκορ 2:1, αλλά δε σκόραρε το πέναλτι και στο τέλος έχασε τον αγώνα από τον πρωτόγνωρο ηγέτη της Μπουντεσλίγκα 2:3. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό των «φαρμακοποιών» είναι 16 πόντοι και η ένατη θέση στην κατάταξη της γερμανικής ελίτ ντιβιζιόν.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να είναι σε παρακμή, γι’ αυτό στο εγγύς μέλλον θα αρχίσει η άνοδος. Η Μπάγερ είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, αλλά αυτή η ομάδα συχνά καταρρέει στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι από το οποίο πιθανό να επωφεληθεί η Μπάγερν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *