The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γαλλία – Ιρλανδία στις 26/6/2016 στις 16:00

France-Ireland-26.06

Ένας από τους αγώνες των 16 του Euro 2016 θα είναι η αναμέτρηση των εθνικών Γαλλίας και Ιρλανδίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν αμφιβάλλουν ποιος θα είναι νικητής του επερχόμενου αγώνα, προτιμώντας τους οικοδεσπότες του Ευρωπαϊκού φόρουμ. Αλλά οι Ιρλανδοί, επίσης, δεν “γεννήθηκαν χθες”, αυτό το απέδειξε η ομάδα με τη νίκη επί των Ιταλών.

Φαβορί του τουρνουά

Οι Γάλλοι έπαιζαν άξια στη φάση των ομίλων του Euro 2016, έχοντας νικήσει τους Αλβανούς και Ρουμάνους, καθώς και παίζοντας ισοπαλία με την εθνική Ελβετίας. Ταυτόχρονα, πρέπει να πούμε ότι το επίπεδο του ποδόσφαιρου των “βατράχων” είναι πολύ υψηλό, ένα από τα καλύτερα στο τουρνουά, και οι δικοί τους τοίχοι σίγουρα βοηθούν. Η εθνική Γαλλίας έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη σύνθεση και ο Deschamps έδινε στους ηγέτες του να ξεκουραστούν, ενώ ο O’Neal στερήθηκε τέτοια ευκαιρία. Η γαλλική ομάδα έρχεται στο επικείμενο παιχνίδι με καλή διάθεση και με μαχητικό πνεύμα.

Τα πλέι-οφ είναι κατόρθωμα

Για την ιρλανδική ομάδα πρόκριση από τον όμιλο στα πλέι-οφ είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι οι “πράσινοι” κατά τη διάρκεια του τουρνουά κατάφεραν να νικήσουν τους Ιταλούς. Είναι σαφές ότι ο Κόντε στον τρίτο αγώνα του ομίλου έχει βγάλει τη βοηθητική σύνθεση, αλλά δεν ήταν εύκολο να νικηθεί μια ισχυρή ομάδα. Οι Ιρλανδοί έδειξαν τον χαρακτήρα και καλή προετοιμασία. Η Γαλλία είναι ισχυρός αντίπαλος, αλλά οι Ιρλανδοί θα αγωνιστούν.

Πρόβλεψη

Η ομάδα του Deschamps θα παίξει σίγουρα με τον πρώτο αριθμό, κατά τη διάρκεια του αγώνα οι Ιρλανδοί θα στήσουν μαζική άμυνα και θα προσπαθήσουν να πιάσουν τον αντίπαλο στο σφάλμα. Η εθνική Γαλλίας ξέρει να παίξει με τέτοιο σύστημα, αφού νίκησαν τους Αλβανούς και Ρουμάνους, οι οποίοι επίσης κάθονταν στην άμυνα. Και εκτός απ’ αυτό στο οπλοστάσιο των «τρικολόρ» υπάρχει ο μάστερ των πρότυπων ο Payet. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γαλλίας με απόδοση 1,44 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *