The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μονακό εναντίον Μαρσέιγ

monaco-marseille-26-11

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 6:10 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λουί Β΄

Η Μονακό στον 14ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Παρά το γεγονός ότι οι Monegasques την περασμένη Τρίτη έχουν παίξει ένα δύσκολο αγώνα στον πέμπτο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League εναντίον της Τότεναμ, οι «ερυθρόλευκοι» είναι ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμαι και τη Μαρσέιγ, η οποία με το νέο τεχνικό ήδη έπαιξε μερικά καλά παιχνίδια.

Η Μονακό μόνο κερδίζει

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σε θέση να κερδίσουν τις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις σε διάφορα τουρνουά. Στο Champions League οι Monegasques ήταν ισχυρότεροι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι οποίοι νικήθηκαν με σκορ 3:0, και της Τότεναμ 2:1. Στην Λιγκ 1 νικήθηκαν η Νανσί και η Λοριάν, στους δύο αγώνες αυτούς σκόραραν εννέα γκολ, παθητικά γκολ δεν υπήρχαν. Στο βαθμολογικό πίνακα τους πρωταθλήματος Γαλλίας η Μονακό βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Νις μόλις τρεις μονάδες.

Ενδέκατη στο πρωτάθλημα

Η Μαρσέιγ δεν μπορεί να καυχηθεί με τέτοια αποτελέσματα, όπως η Μονακό. Η Μαρσέιγ μετά από 13 αγώνες είναι μόνο 11η στον βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1 Γαλλίας με 17 πόντους στο ενεργητικό. Εκτός έδρας η Μαρσέιγ έπαιξε έξι αγώνες, στους οποίους σημείωσε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία σε εκτός έδρας αγώνες είναι δύσκολο να υπολογίζει τίποτα σοβαρό στο Μονακό, επίσκεψη σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες στη Γαλλία.

Πρόβλεψη

Η Μονακό, παρά την κούραση στο ματς με την Τότεναμ, είναι σε θέση να υπολογίζει τη νίκη στο εντός έδρας αγώνα πάνω στη μεσαία ομάδα της Λιγκ 1 Γαλλίας. Εντός έδρας τους οι Monegasques έχουν πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε έξι παιχνίδια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *