The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Μπαρτσελόνα

celtic-barcelona-23-11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σέλτικ Παρκ

Οι Καταλανοί έχασαν στο Μάντσεστερ ¾ του συνόλου των στόχων στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό έθεσε σε αμφιβολίες την πρώτη τους θέση στον όμιλο. Αλλά αν δει κανείς προσεκτικά, η κατάσταση συνεχίζει να είναι στα χέρια της ενδεκάδας του Luis Enrique.

Σέλτικ Γλασκώβης

Αρκετά απροσδόκητα η ενδεκάδα του Μπρένταν Ρότζερς κατάφερε να πάρει εκδίκηση σε εκτός έδρας αγώνα με την Μπορούσια M (1:1). Ήταν μόλις ο δεύτερος της βαθμός, σημειωμένος αυτή την τετραμηνία. Πριν από αυτό κατάφερε να μη χάσει από τη Μάντσεστερ Σίτι (3:3) εντός έδρας, και εκείνη η ισοπαλία εξήχθη από θέση ισχύος.

Παρ’ όλα αυτά, το βασικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων οι “Κέλτες” έχασαν επίσης εντός έδρας τους. Οι Γερμανοί ήταν σε θέση να πάρουν τρεις βαθμούς, χάρη σε δύο αντεπιθέσεις (0:2). Τότε οι Σκωτσέζοι είχαν πολύ μεγάλη κατοχή της μπάλας (58%), αλλά ήταν σε θέση να πετύχουν στο στόχο μόνο μία φορά από εννέα προσπάθειες.

Στο εθνικό πρωτάθλημα η Σέλτικ προχωράει με σίγουρο βάδισμα προς το επόμενο τίτλο. Έχει ήδη νικήσει δύο φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν τους κύριους αντιπάλους της από τη Ρέιντζερς. Η αλήθεια είναι ότι ένας από τους αγώνες πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

Εκτός από την ήττα από τη Γκλάντμπαχ σε 12 παιχνίδια της σεζόν εντός έδρας η Σέλτικ έχει κερδίσει 11 νίκες.

Μπαρτσελόνα

Κατά τα τελευταία 12 χρόνια θα είναι η πέμπτη επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στη Γλασκώβη. 3 από 4 προηγούμενες έληξαν με νίκη, αλλά μια φορά το φθινόπωρο του 2012 η Μπάρσα έχασε (1:2). Τότε ο Μέσι σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του μόνο στο πρώτο λεπτό της καθυστέρησης.

Δύο από τα υπόλοιπα τρία νικηφόρα αποτελέσματα επίσης δεν ήταν πολύ πειστικά για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Το θέμα είναι ότι αυτές οι νίκες έχουν γίνει ελάχιστες, με σοβαρή αντίσταση από τους “Κέλτες”. Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα των Καταλανών στη γραμμή άμυνας, που προκλήθηκαν από τους τραυματισμούς του Pique και Άλμπα, μην περιμένετε ένα εύκολο παιχνίδι και τώρα.

Σε δύο από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες εκτός έδρας η ομάδα του Enrique έχασε. Στα 5 εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά η ομάδα χάνει στο δίχτυ της. Στους ίδιους πέντε αγώνες, αν κοιτάξουμε όλα τα αποτελέσματα, η πολυδιαφημισμένη γραμμή επίθεσης δεν μπορεί να σκοράρει περισσότερα από 3 γκολ. Αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον τραυματισμό ενός άλλου βασικού παίκτη του Andres Iniesta.

Παραδοσιακά, μετά τους αγώνες των εθνικών η Μπαρτσελόνα δύσκολα επιστρέφει στη ζωή του συλλόγου. Αυτό οφείλεται πάνω από όλα σε υπερατλαντικές πτήσεις της τριάδας της επίθεσης Suarez – Μέσι – Neymar. Ειδικά επειδή οι δύο τελευταίοι σε σύνθεση των εθνικών Αργεντινής και Βραζιλίας έχουν παίξει μεταξύ τους σ’ αυτό το διεθνές παράθυρο…

Πρόβλεψη

Σίγουρα μπορεί να υποτεθεί ότι η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στην τάξη. Το κίνητρο των γηπεδούχων θα είναι υπερβολικό – πότε για άλλη φορά θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη στιγμή. Το γενικό επίπεδο ποδοσφαίρου της Σκωτίας πέφτει και αυτό αναγκάζει την τοπική πρωταθλήτρια να περνάει πάνω από ένα γύρο των προκριματικών από έτος σε έτος. Έτσι, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν οι “Κέλτες” θα προσπαθήσουν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους με ένα καλό αποτέλεσμα.

Προτάσεις:

Under 3 με απόδοση 2.10

Η νίκη της Σέλτικ με χάντικαπ (1,5) με απόδοση 2,05


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *