The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

sporting-realmadrid-22-11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Στον πρώτο γύρο ο αγώνα των ομάδων αυτών στη Μαδρίτη έχει χαρίσει πολλές συγκινήσεις. Αλλά οι Πορτογάλοι, παρά το παιχνίδι υψηλής ποιότητας, τότε δεν μπόρεσαν να πάρουν τους βαθμούς. Θα είναι σε θέση να το κάνουν στο εντός έδρας παιχνίδι;

Σπόρτινγκ

Η ενδεκάδα του Jorge Jesus κέρδισε μόνο μία νίκη στα πρώτα 4 παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ποτέ η ομάδα δεν έχανε με διαφορά περισσότερο από 1 γκολ. Η αντιπαράθεση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ έφερε την ταπεινωτική ήττα 1:2 και εκτός έδρας αποτυχία 0:1.

Η ομάδα από το Λισαβόνα κέρδισε εντός έδρας τη Λέγκια (2:0). Κρίνοντας από το παιχνίδι το σκορ θα έπρεπε να είναι σημαντικά μεγαλύτερο. Στον εναρκτήριο αγώνα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξαν το σκορ για πρώτη φορά οι Πορτογάλοι και νικούσαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έως το 89ο λεπτό. Τότε την αγωνιστική ιδιοφυΐα τους έδειξαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Alvaro Morata.

Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ έχασε βαθμούς σε τρεις τελευταίες περιπτώσεις από τις τέσσερις. Δύο φορές έπαιξε ισοπαλία με αουτσάιντερ Τοντέλα (1:1) και Νασιονάλ (0:0).

Μετά από 10 γύρους οι “πράσινο-άσπροι” είναι πίσω από τον ηγέτη την Μπενφίκα με 5 μονάδες διαφορά. Δύο Βραζιλιάνοι αμυντικοί ο Paulo Bruno και ο Jefferson θα χάσουν το δεύτερο παιχνίδι με τη Ρέαλ λόγω των τραυματισμών.

Ρεάλ

Οι Μαδριλένιοι βελτίωσαν τα αποτελέσματά τους τον τελευταίο καιρό. Μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες στα δύο τουρνουά, όπου η ομάδα συμμετέχει, η ενδεκάδα του Ζιντάν έμαθε να παίζει χωρίς τραυματίες Καζιμίρ και Ράμος.

6 νίκες σε 7 παιχνίδια, μόνο μία από τις οποίες είναι ελάχιστη. Αλλά το ισόπαλο σκορ στη Βαρσοβία με τη Λέγκια (3:3) μπορεί να γραφτεί στο παθητικό της ομάδας από τη Μαδρίτη. Οι κερκίδες ήταν άδειες, και οι γηπεδούχοι του αγώνα κατάφεραν να πραγματοποιήσουν κιόλας 3 πιθανότητες από μικρό αριθμό, παρά την έλλειψη υποστήριξης από τους οπαδούς.

Η Ρεάλ είναι αρκετά συχνά χαλαρή και ήρεμη. Νιώθοντας την υπεροχή της έναντι του αντιπάλου, τα πολλά αστέρια αρχίζουν να τραβάνε την κουβέρτα πάνω στον εαυτό του. Ειδικότερα, ο Ρονάλντο στο παιχνίδι με τη Λεγάνες (3:0) δεν διακρίθηκε με παραγωγική ενέργεια, αλλά έχει πάρει την προειδοποίηση.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες, η Ρεάλ πριν από το ντέρμπι με την Ατλέτικο, παραμένει μια ομάδα που ακόμα δεν έχει χάσει αυτή τη σεζόν. Όλες οι 3 ισοπαλίες εκτός έδρας ήταν αποτελεσματικές, τουλάχιστον 4 γκολ σκοραρισμένα σε αυτά τα παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Με την αντιπαράθεσή τους με την Μπορούσια οι Λησαβόνιοι απέδειξαν ότι η άμυνα τους είναι καλή. Να χάσει μόλις 3 γκολ σε δύο αγώνες με τους παίκτες του Tuhel – αξίζει πολλά. Δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα, και ότι θα είναι σε θέση να σκοράρει τα «απαραίτητα» του 2 γκολ ο σύλλογος της Μαδρίτης. Πρώτον, οι τραυματισμοί του Πέρε και του Ράμος αναγκάζουν τη Μαδρίτη με μεγάλη ευλάβεια να υπολογίζουν την άμυνα. Δεύτερον, η ομάδα του Ζιντάν στο Λισαβόνα θα πάει αμέσως μετά από μια εξουθενωτική μάχη με την Ατλέτικο.

Προτάσεις:

Η νίκη της Σπόρτινγκ με χάντικαπ (0) για 1,90

Και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,58


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *