The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μονακό εναντίον Τότεναμ

monaco-tottenham-22-11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λουί Β΄

Η Μονακό την ερχόμενη Τρίτη εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Τότεναμ Λονδίνου στον πέμπτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Monegasques είναι ήδη πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1, ενώ οι Άγγλοι είναι μόλις πέμπτοι στην Premier League, αλλά παρά ταύτα, οι «Σπερς» και οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στη γραμμή των εταιρειών στοιχημάτων περίπου ίσια.

Ηγέτης της Λιγκ 1

Η Μονακό την περασμένη Παρασκευή εκτός έδρας έπαιξε εναντίον του αουτσάιντερ του πρωταθλήματος της Γαλλίας της Λοριάν και νίκησε τον αντίπαλο με σκορ 3:0 και έγινε ηγέτης στη βαθμολογία της Λιγκ 1, αν και ίσως προσωρινά, επειδή η Νις δεν έχει παίξει ακόμη έναν αγώνα, ακόμη και ισοπαλία θα επιστρέψει στην ομάδα από την Κυανή Ακτή την ηγεσία. Στους τελευταίους τρεις αγώνες η Μονακό δεν έχει χάσει ούτε μία φορά στο δικό της δίχτυ γκολ, γεγονός που δείχνει την εξαιρετική άμυνα της ομάδας αυτής, αλλά και αντιπάλους στο επίπεδο της αγγλικής Τότεναμ οι Monegasques δεν είχαν.

Νίκη της βούλησης

Η Τότεναμ δεν μπορεί να καυχηθεί για τα αποτελέσματα, όπως η Μονακό, αλλά οι “Σπερς” βρίσκονται στην ηγετική ομάδα του πρωταθλήματος της Αγγλίας και απέχουν από τον ηγέτη του πρωταθλήματος τη Λίβερπουλ μόλις τρεις μονάδες. Η Τότεναμ στο Τσάμπιονς Λιγκ στο επερχόμενο παιχνίδι χρειάζεται μόνο τη νίκη, τώρα στο ενεργητικό των “Σπερς” είναι τέσσερις πόντοι και τέσσερις μονάδες διαφορά από τη Μονακό. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, υπό την προϋπόθεση της νίκης της Μπάγερ στη Μόσχα, θα σήμαινε, ότι οι Σπερς αποκλείονται από τον αγώνα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόγνωση

Η Τότεναμ στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Γουέστ Χαμ έδειξε χαρακτήρα και νίκησε τον αντίπαλο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Αυτή η δυνατή νίκη πρέπει να βοηθήσει τους “Σπερς” στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *