The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου

borussiadortmund-bayernmunich-19-11-2

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 7:30 μ.μ.

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Η ενδεκάδα του Thomas Tuchel τη φετινή σεζόν είναι μακριά από τα καλύτερα της αποτελέσματα του τελευταίου έτους. Η Μπάγερν δε είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης, παρά την αλλαγή του προπονητή εκτός εποχής.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα μια ανεξέλεγκτη επιδημία των τραυματισμών, που προκάλεσε την απώλεια των πόντων σε διάφορους σημαντικούς αγώνες. Επιπλέον, η ομάδα αναγκάζεται να παίξει σε διάφορα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο κύριο ευρωπαϊκό τουρνουά τα πράγματα για τους “πρώσους” πάνε μια χαρά, οπότε ήρθε η ώρα να ασχοληθούν με τα εσωτερικά προβλήματα. Μετά από τους 11 γύρους η ομάδα κατέχει μόλις τη 4η θέση, 6 μονάδες πίσω από το μελλοντικό αντίπαλο.

Με τη νίκη επί του Αμβούργου η Ντόρτμουντ έχει διακόψει τη σειρά από 4 παιχνίδια χωρίς νίκες στην Μπουντεσλίγκα. Ενδιάμεσα έχασε από την Μπάγερ (0:2) και έπαιξε ισοπαλία με τη σειρά με τη Χέρτα (1:1), Ίνγκολσταντ (3:3) και Σάλκε (0:0). Στον αγώνα με αουτσάιντερ στο παραπέντε σώθηκε από την ήττα λόγω της αδυναμίας να δράσει στην άμυνα βάση των προτύπων.

Εντός έδρας όλα για την Ντόρτμουντ μέχρι στιγμής είναι εντάξει. Εκτός από ισοπαλίες εναντίον δύο τελευταίων αντιπάλων στο πρωτάθλημα και ισοπαλία με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2:2) στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ενδεκάδα του Tuchel κατάφερε να περάσει τη Γιούνιον (1:1, 3:0 πέναλτι) μόνο στην διαδικασία των πέναλτι.

Μπάγερν Μονάχου

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εξακολουθεί να είναι αήττητη στο πρωτάθλημα. 3 ισοπαλίες σε 10 αγώνες – το υπόλοιπο νίκες. Να πάρουν τους πόντους από το γίγαντα ήταν σε θέση η Κολωνία (1:1), Άιντραχτ (2:2) και Χοφενχάιμ (1:1). Η ομάδα του Julian Nagelsmanna άνοιξε το σκορ στο Μόναχο.

Μέχρι πρόσφατη ισοπαλία η Μπάγερν κέρδισε 5 σαρωτικές νίκες. Ακόμη και το ελάχιστο σκορ στο Αϊντχόβεν ενάντια στη ΠΣΒ (2:1) δεν αποδεικνύει ότι η Μπάγερν έκανε στους οπαδούς της περιττή ταλαιπωρία.

Πολλοί ανησυχούν για τη ξηρασία των γκολ του Τόμας Μίλερ, ο οποίος είναι σιωπηλός για 5 συνεχόμενα παιχνίδια. Το τελευταίο γκολ από τον επιθετικό οι θεατές είδαν στον πρώτο αγώνα με την ΠΣΒ (4:1).

Η ήττα από την Ατλέτικο (0:1) στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η μοναδική για την Μπάγερν από την αρχή της σεζόν. Εκτός από αυτό στα εκτός έδρας παιχνίδια η Μπάγερν έχει χάσει πόντους μόνο μία φορά, στη Φρανκφούρτη. Αποδεικνύεται ότι έξω από το Μόναχο οι παίκτες του Αντσελότι παίζουν με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από ό, τι εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Παραδοσιακά θεωρείται, ότι αυτές οι δύο ομάδες στα προσωπικά ματς δείχνουν αποτελεσματικό και λαμπρό ποδόσφαιρο. Αλλά οι ακραίες 5 μονομαχίες πάντα τελείωναν με το πέρασμα του πονταρίσματος under 2,5. Ο Thomas Tuchel μετά τον ερχομό του στη θέση του προπονητή της Μπορούσια, προσπαθεί με την Μπάγερν να παίξει πρώτ’ απ’ όλα με ασφάλεια στην άμυνα, και όχι να την πυροβολήσει μπροστά, όπως έκανε στην εποχή του ο Klopp. Μην νομίζετε όμως ότι ο τεχνικός της Ντόρτμουντ θα απομακρυνθεί από το συνηθισμένο σχέδιο στο επερχόμενο αγώνα. Τώρα η ομάδα του χρειάζεται τους βαθμούς περισσότερο από ποτέ.

Προτάσεις:

Under 2,5 για 2.13

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα χάσει για 1.80


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *