The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σαουθάμπτον εναντίον Λίβερπουλ

southampton-liverpool-19-11

Πρέμιερ Λιγκ  Αγγλίας

αύριο, 5:00 μ.μ.

Στάδιο Σεντ Μέρι, Σαουθάμπτον, Hampshire

Η μάχη του σημερινού μεσαίου κατά του ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν έληξε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 3:2. Θα καταφέρουν να επαναλάβουν μια τέτοια ευχάριστη έκβαση για τον εαυτό τους;

Σαουθάμπτον

Οι «Άγιοι» έχουν να κερδίσουν 3 αγώνες στη σειρά. Σε ακραίες 5 συναντήσεις της Πρέμιερ Λιγκ έχουν κερδίσει μόνο μία φορά την Μπέρνλι (3:1). Επίσης από αυτούς τους αγώνες ο σύλλογος μπορεί να προσθέτει στο ενεργητικό του ακόμα μία ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι (1:1), η οποία τότε ήταν στην πρώτη θέση. Βλέπουμε ότι η εμπειρία στο να πάρει βαθμούς από τους ηγέτες της βαθμολογίας αυτή τη σεζόν υπάρχει στη Σαουθάμπτον.

Μετά από 11 γύρους η ομάδα του Claude Puel βρίσκεται στην 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έχει την ίσια διαφορά τερμάτων (12-12). Η Σαουθάμπτον έχει τον ίδιο αριθμό ισοπαλιών και ηττών – 4, και, αντίστοιχα, 3 νίκες. Ίδια αποτελέσματα έχει και Γουέστ Μπρομ και Στόουκ Σίτι, αλλά έχουν αρνητική διαφορά τερμάτων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα ημίχρονα ο αριθμός των παθητικών-αρνητικών γκολ των “αγίων” είναι 4-4 και 8-8 στο δεύτερο ημίχρονο. Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το πιο ενδιαφέρον πράγμα στο επόμενο παιχνίδι θα μας περιμένει μετά το διάλειμμα.

Οι αγώνες με τη συμμετοχή της Σαουθάμπτον αυτή την εποχή δεν τελειώνουν συχνά με την παραγωγικότητα πάνω από 2 γκολ. Από τις 11 συναντήσεις της Πρέμιερ Λιγκ στις 3 σκόραραν 3 γκολ και σε μία – 4. Όλα τα άλλα παιχνίδια έληξαν με το πέρασμα του πονταρίσματος under 2,5.

Λίβερπουλ

Πριν από την έναρξη της σεζόν η Λίβερπουλ έχει χαλάσει για τις μεταφορές € 80.000.000, και όλοι περίμεναν ότι οι “κόκκινοι” θα προσθέσουν σημαντικά στο παιχνίδι. Αλλά το γεγονός ότι θα παίξουν τόσο πειστικά, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ακόμα και οι πιο αφοσιωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Η ενδεκάδα του Jurgen Klopp έκανε μόνο ένα λάθος στους τελευταίους 8 αγώνες της Premier League, παίζοντας ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:0). Αλλά, αν θυμηθούμε εκείνο το παιχνίδι, πρέπει να σημειωθεί ότι οι “κόκκινοι” σαφώς ήταν πιο δυνατοί από τον αντίπαλο από όλες τις απόψεις (κατοχή της μπάλας, σουτ, σουτ στο δίχτυ). Τα υπόλοιπα 7 παιχνίδια η ομάδα κέρδισε με συνολικό σκορ 25-8.

Η Λίβερπουλ κατέχει την μπάλα κατά μέσο όρο το 60% του παιχνιδιού. Στις 11 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα κατάφερε να σημειώσει 210 σουτ στην περιοχή του διχτύου του αντιπάλου, το 41% ​​από αυτά ήταν στο στόχο. Οι παίκτες των “κόκκινων” ακόμα δεν έχουν αποβληθεί ποτέ από το γήπεδο. Συνολικά στο ενεργητικό του συλλόγου είναι 18 κίτρινες κάρτες, δηλαδή όχι περισσότερο από 2 ανά παιχνίδι.

Θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι τις ενέργειες του Sadio Mane, ο οποίος το καλοκαίρι ήρθε στη Λίβερπουλ από τη Σαουθάμπτον. Ως παίκτης των «αγίων» σκόραρε τρεις φορές στην πύλη των «κόκκινων» την περασμένη σεζόν. Στην τρέχουσα Πρέμιερ Λιγκ  στο λογαριασμό του παίκτη από τη Σενεγάλη είναι 6 σουτ.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ:

Οι εταιρείες στοιχημάτων  αμφιβάλλουν για τη νίκη της Λίβερπουλ. Εμείς, όμως, σας συνιστούμε να επωφεληθείτε από αυτή την ευκαιρία, γιατί πότε ακόμα για τη νίκη του ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ επί του μεσαίου θα προσφέρεται η απόδοση 2,13. Οι «Άγιοι», με την πιθανή εξαίρεση της τελευταίας σεζόν, δεν ήταν δύσκολος αντίπαλος για τους “κόκκινους”, γιατί πριν η Λίβερπουλ 3 συνεχόμενες φορές κέρδιζε νίκες στους αγώνες με τη Σαουθάμπτον.

Προτάσεις:

Νίκη της Λίβερπουλ για 2.13

Over (2,5) για 1,80


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *