The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ

manchesterunited-arsenal-19-11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, 2:30 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Οι Λονδρέζοι κατέχουν την 4η θέση με πλεονέκτημα των 6 μονάδων πάνω από το μελλοντικό βασικό αντίπαλο. Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα μπορέσει να υπολογίζει στο επερχόμενο αγώνα τον κύριο επιθετικό του το Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Από τότε που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε 3 συνεχείς συναντήσεις, λαμβάνοντας υπόψη το ντέρμπι εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι (1:2), το παιχνίδι και τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν βελτιωθεί φαίνεται. Ωστόσο, το αισθητό χαστούκι από τον Αντόνιο Κόντε και τη Τσέλσι του (0:4), καθώς και ήττα στην Κωνσταντινούπολη από Φενέρμπαχτσε (1:2) απογειώσανε την ομάδα στην αμαρτωλή γη.

Στην τελευταία συνάντηση ο σύλλογος από το Μάντσεστερ κατάφερε να κάνει «blitzkrieg» και να σημείωσε 3 γκολ στο δίχτυ της Σουόνσι (3:1) μέχρι το 33ο λεπτό. Ωστόσο, ο συντάκτης των δύο από αυτά, ο Σουηδός επιθετικός Ιμπραΐμοβιτς, δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στην αντιπαράθεση με την Άρσεναλ λόγω των δύο κίτρινων καρτών.

Μήπως ο Μουρίνιο θα ζητήσει βοήθεια από το Rooney ως κεντρικό επιθετικό, και στη θέση του στη μεσαία γραμμή θα βγάλει το Henrikh Mkhitaryan; Τουλάχιστον μια τέτοια εξέλιξη προβλέπεται από πολλούς τώρα. Από αυτήν την ευκαιρία ο Αρμένιος μέσος θα προσπαθήσει να επωφεληθεί πλήρων, αλλά αν το επιτρέψει η Άρσεναλ είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

Από εκείνον τον αγώνα ενάντια στην Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει στο δικό της γήπεδο. 4 νίκες σε 6 παιχνίδια, το μισό των συναντήσεων η ομάδα τελείωσε χωρίς παθητικά γκολ.

Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» του Λονδίνου έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά την τρέχουσα σεζόν. Από τότε που στον πρώτο κιόλας γύρο η ενδεκάδα του Βενγκέρ έχασε από τη Λίβερπουλ (3:4), δεν έχανε πλέον τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και του Champions League.

Η Άρσεναλ ήταν κοντά στην αποτυχία στον εκτός έδρας αγώνα κατά της Λουντογκόρετς (3:2), όταν έχασε γρήγορα 2 γκολ. Αλλά η ιδιοφυΐα του Giroud και του Ozil έσωσε τότε τους Λονδρέζους. Είναι αυτή η ικανότητα των ηγετών τη σωστή στιγμή να αποφασίσει την έκβαση των αγώνων, καθιστά τους «κανονιέρηδες» ως ένα από τα φαβορί της κούρσας για τον τίτλο.

Η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ στο παιχνίδι εκτός έδρας. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να κερδίσουν 4 από 5 εκτός έδρας ματς, μόνο ένα από αυτά έληξε με ισοπαλία. Επίσης, τραβάει την προσοχή χαμηλός αριθμός των γκολ που δέχτηκε η ομάδα εκτός έδρας – μόνο 3.

Από την άλλη πλευρά απ’ όλους τους εκτός έδρας αντιπάλους της Άρσεναλ μόνο η Μπέρνλι (1:0) εκπροσωπεί το πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ:

Το κύριο ποντάρισμα για αυτό το ματς ας επιλέξουμε το Under. Όπως και να ‘χει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι χωρίς το κύριο αστέρι της επίθεσής της, και γενικώς η ομάδα του Μουρίνιο έχει μάθει όλους ότι εντός έδρας δεν προσπαθεί να πιέζει τα πράγματα, αλλά ικανοποιείται με λίγα. Την ίδια στιγμή η Άρσεναλ σημείωσε μια εντυπωσιακή φόρμα και να χάσει στο Ολντ Τράφορντ τώρα σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια της ενδεκάδας του Βενγκέρ.

Προτάσεις:

Under 2,5 με απόδοση 1.96

Άρσεναλ δεν θα χάσει με απόδοση 1.50


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *