The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λοριάν εναντίον Μονακό

lorient-monaco-18-11

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 8:00 μ.μ.

Σταντ ντυ Μουστουάρ

Συνιστώμενο ποντάρισμα: προσωπικό over 2 (1,5)

Στο πλαίσιο του 13ου γύρου του πρωταθλήματος της Γαλλίας ένα από τα σημερινά αουτσάιντερ Λοριάν θα φιλοξενεί Μονακό εντός έδρας. Θέλω σ’ αυτό το ματς να επιστήσω την προσοχή σας στα γκολ των φιλοξενουμένων.

Η Μονακό σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν έχει αλλάξει ριζικά την τακτική της. Η ομάδα έχει εξελιχθεί από την ομάδα του κάτω μέρους και τη πιο βαρετή ομάδα σε ένα πολύ χαρούμενο σύλλογο. Να παρακολουθεί κανείς τα παιχνίδια της Μονακό είναι σκέτη απόλαυση, δημιουργείται η εντύπωση ότι η ομάδα παίζει ειδικά για το θεατή. Για παράδειγμα, μετά από 12 γύρους οι παίκτες της Μονακό κατάφεραν να σκοράρουν 36 γκολ, και έχασαν 15. Με την ευκαιρία, οι πλησιέστεροι διώκτες στο πρόσωπο της Νις και της Παρί Σεν Ζερμέν σε αυτήν την περίοδο σκόραραν μόνο 24 φορές. Σε γενικές γραμμές η Μονακό ανά παιχνίδι σημείωνε 3 γκολ και χάνει λίγο περισσότερο από 1 γκολ.

Εκτός έδρας η ομάδα δείχνει λιγότερο σίγουρο παιχνίδι από ό, τι εντός έδρας, αλλά η απόδοση είναι ακόμα υψηλή. Έτσι, εκτός έδρας μετά από 6 αγώνες η Μονακό έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η διαφορά τερμάτων είναι 14:9, δηλαδή, κατά μέσο όρο ανά αγώνα η Μονακό σκοράρει δύο φορές. Αυτή τη σεζόν μόνο στις ομάδες από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Μονακό εκτός έδρας σκόραρε λιγότερο από δύο γκολ: Νις (4:0), Τουλούζ (3:1), Σαιντ-Ετιέν (1:1) και Ναντ (0:1). Αλλά η Ναντ εντός έδρας χάνει αρκετά λίγο, αν και παίζει κακά αυτή τη σεζόν. Όμως, στις ομάδες-γείτονες της Λοριάν στην κατάταξη η Μονακό σκόραρε κανονικά: Μετς (0:7), Λιλ (1:4). Ακόμη και στο Champions League η Μονακό χωρίς γκολ δεν έφευγε από το γήπεδο.

Η γηπεδούχος ομάδα Λοριάν έχει βάλε τον εαυτό της σε αδιέξοδο. Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση, πίσω από το πλησιέστερο αντίπαλο κατά 2 μονάδες, και από τη σωτήρια 17η θέση 4 μονάδες. Και αν κρίνουμε από το παιχνίδι της Λοριάν αυτό το χάσμα θα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Στους τελευταίους 5 γύρους η ομάδα έχει σημειώσει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Η Λοριάν σε πρώιμο στάδιο έχει ήδη καταφέρει να αποκλειστεί ακόμη και από το Λιγκ Καπ. Για παράδειγμα, από τα τελευταία 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Λοριάν στα 4 έχανε με συνέπεια από 2 γκολ: Νις (2:1), Ναντ (1:2), Μονπελιέ (2:2), Μπορντό (2:1). Ναι, αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των 7 βαθμών, τα οποία υπάρχουν στο λογαριασμό της ομάδας, η Λοριάν σκόραρε εντός έδρας, γι’ αυτό δεν τολμάω να πάρω την καθαρή νίκη της Μονακό. Αλλά και εντός έδρας η ομάδα συχνά κάνει λάθη και χάνει όχι από τις ισχυρότερες ομάδες: Ναντ (1:2) και Μονπελιέ (2:2), Νανσί (0:2).

Όσον αφορά τις προσωπικές συναντήσεις, την προηγούμενη σεζόν οι ομάδες αντάλλαξαν παραγωγικές εκτός έδρας νίκες (2:0 και 3:2). Όπως μπορείτε να δείτε, και τις δύο φορές το ποντάρισμα αυτό έχει περάσει, αν και η Λοριάν ήταν πολύ ισχυρότερη, και η Μονακό δεν είναι και τόσο αποτελεσματική. Θα ήθελα επίσης να πω ότι σε όλες τις 5 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις στην έδρα της Λοριάν η Μονακό σκόραρε γκολ, σε τρεις από αυτές δύο φορές.

Νομίζω ότι η Μονακό αυτή τη στιγμή είναι ένα κεφάλι πιο δυνατή από τον αντίπαλό της και πρέπει σ’ αυτό το παιχνίδι να πάρει τους 3 βαθμούς. Αλλά με βάση το γεγονός ότι η Λοριάν προς το παρόν μόνο εντός έδρας σκοράρει πόντους, δε θα ρισκάρω να πάρω τη νίκη της Μονακό, και θα παίξω δια μέσω over. Η Μονακό παίζει πάρα πολύ αποτελεσματικά, επίσης και χάνει πολλά.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *