The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Αίγυπτος – Γάνα στις 13/11/2016

egypt-ghana-13-11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φάση ομίλων

αύριο, 6:00 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας “Μποργκ Ελ Άραμπ” στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου προκριματικών Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2018 η εθνική Αιγύπτου θα φιλοξενεί την εθνική Γκάνας.

Οι “Φαραώ” φέτος χωρίς προβλήματα κέρδισαν στο CAN, αφήνοντας έξω από το τουρνουά τη Νιγηρία, στον τρίτο γύρο της πρόκρισης ξεκίνησαν επίσης καλά, νικώντας την εθνική του Κονγκό εκτός έδρας με σκορ 2:1. Γενικώς το 2016 η ομάδα γνωστού Αργεντινού προπονητή Έκτορα Κούπερ έπαιξε 9 παιχνίδια, όπου σημείωσε 5 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σημειώνω το παιχνίδι στην άμυνα της εθνικής Αιγύπτου, η οποία ούτε μία φορά το 2016 δεν έχασε περισσότερο από ένα γκολ. Τελευταία φορά στην πύλη των «Φαραώ» 2 γκολ έβαλε η εθνική Τυνησίας στις 19 Νοεμβρίου τους 2014, δηλαδή 16 αγώνες πριν.

Η εθνική Γκάνας στο ίδιο επίπεδο με την Αίγυπτο σήμερα είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην Αφρική, αν όχι η ισχυρότερη, επίσης πολύ εύκολα προκρίθηκε στο CAN. Αλλά την αρχή της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο η ενδεκάδα του Αβραάμ Γκραντ ξεκίνησε με μια απροσδόκητη εντός έδρας ισοπαλία 0:0 με την εθνική της Ουγκάντα. Το 2016 η Γκάνα πραγματοποίησε 7 παιχνίδια, σημείωσε 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Για την επικείμενη συνάντηση η ομάδα της Γκάνας έρχεται με μια σειρά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, τρεις φορές έχει παίξει ισοπαλία: Ρουάντα 1:1, Ουγκάντα 0:0, και Νότια Αφρική 1:1 και έχασε από τη Ρωσία 0:1.

Πρόβλεψη

Οι εθνικές Αιγύπτου και Γκάνας έχουν συναντηθεί 8 φορές, από τρεις νίκες κέρδισαν και οι δύο ομάδες, και δύο φορές έχουν παίξει ισοπαλία. Στην προηγούμενη πρόκριση του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι ομάδες συναντήθηκαν επίσης μεταξύ τους και ανταλλάσσανε εντός έδρας νίκες, 2:1 κέρδισαν οι “Φαραώ” και 6:1 η Γκάνα. Πιστεύω στο ματς της Κυριακής δε θα υπάρχουν τόσο πολλά γκολ και οι ομάδες θα παίξουν under. Ποντάρισμα: under 2.5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *