The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ουαλία – Σερβία στις 12/11/2016

wales-serbia-12-11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κάρντιφ Σίτι

Η εθνική Ουαλίας, η οποία τέλεια έπαιξε στο πρόσφατο Euro 2016, που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, το επόμενο Σάββατο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την εθνική Σερβίας, η οποία, με τη σειρά της, δεν έπαιξε στο ευρωπαϊκό φόρουμ. Το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτής της αγωνιστικής ημέρας, τηλεθέαση της συνάντησης είναι εξασφαλισμένη.

Προς το παρόν χωρίς νίκη έναντι των αντιπάλων

Η εθνική Ουαλίας σε τρεις αγώνες της πρόκρισης του Παγκοσμίου Κυπέλλου κέρδισε μια νίκη πάνω στην εθνική Μολδαβίας με το σκορ 4:0 και έπαιξε ισοπαλία με τους Αυστριακούς εκτός έδρας και με τους Γεωργιανούς στην έδρας της. Ως αποτέλεσμα οι Ουαλοί κατάφεραν να πάρουν πέντε βαθμούς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή αντιστοιχούν στην τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του προκριματικού ομίλου D. Το επερχόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό για τους Βρετανούς, επειδή η εθνική Σερβίας είναι ο κύριος ανταγωνιστής της ομάδας της Ουαλίας στον αγώνα για το  εισιτήριο στη Ρωσία.

Νίκησαν την Αυστρία

Σε αντίθεση με την Ουαλία οι Σέρβοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές, δηλαδή την εθνική Αυστρίας. Αυτός ο αγώνας έγινε στις 9 Οκτωβρίου του 2016 στο Βελιγράδι και τελείωσε με σκορ 3:2. Εκτός από τη νίκη πάνω από τους Αυστριακούς, οι Σέρβοι νίκησαν την εθνική Μολδαβίας εκτός έδρας, καθώς και έπαιξαν ισοπαλία εντός έδρας με τους Ιρλανδούς. Σε γενικές γραμμές, η εθνική Σερβίας παρουσιάζει τώρα ένα καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, αλλά και οι Ουαλοί στο Euro-2016 έδειξαν τι αξίζουν.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ουαλίας στο επερχόμενο παιχνίδι χρειάζεται μόνο τη νίκη. Ο Ramsey έχει ανακάμψει μετά από τον τραυματισμό και πιθανόν θα βγει στο γήπεδο στο Κάρντιφ. Η απουσία αυτού του μέσου ήταν σημαντική για τους Βρετανούς τον Οκτώβριο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ουαλίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *