The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Κροατία – Ισλανδία στις 12/11/2016

croatia-iceland-12-11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φάση ομίλων

Χώρος: «Μάξιμιρ», Ζάγκρεμπ

Ημερομηνία αγώνα: 12/11/2016 7:00 μ.μ.

Η εθνική ομάδα της Κροατίας, η οποία δεν ήταν σε θέση να δείξει τον εαυτό της στο 100% στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας, το επόμενο Σάββατο στο «Μάξιμιρ» θα φιλοξενήσει την εθνική ομάδα της Ισλανδίας, η οποία με τη σειρά της έπαιζε πολύ καλά στο Euro-2016 και έχει γίνει μία από τις αποκαλύψεις του τουρνουά. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, αλλά οι βόρειοι σίγουρα πάνε στην Βαλκανική Χερσόνησο για τους βαθμούς.

Επτά βαθμοί

Μετά από τρεις γύρους στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο ενεργητικό της εθνικής ομάδας των Κροατών είναι επτά βαθμοί, κερδισμένοι ως εξής: ισοπαλία με τους Τούρκους εντός έδρας, εκτός έδρας νίκη 6:0 επί των Κοσοβάρων και νίκη εκτός έδρας επί της εθνικής Φινλανδίας. Στην κατάταξη του προκριματικού ομίλου Ι η εθνική Κροατίας μοιράζεται την πρώτη και τη δεύτερη θέσεις με τους Ισλανδούς, δηλαδή το επερχόμενο παιχνίδι είναι μάχη για το προβάδισμα στον όμιλο.

Υποτίμηση

Οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν υποτιμήσει την εθνική Ισλανδίας στο Euro 2016 και συνεχίζουν να το κάνουν τώρα. Στη σύνθεση οι νησιώτες πραγματικά είναι αισθητά κατώτεροι από τους Κροάτες, αλλά στην ομαδική εργασία και στο στήσιμο της ομάδας υπερβαίνουν τους Βαλκάνιους, και αυτός ο παράγοντας μπορεί να είναι σημαντικός για τον καθορισμό του νικητή του επερχόμενου παιχνιδιού. Σε αυτό το τουρνουά οι Ισλανδοί έχουν παίξει ισοπαλία εκτός έδρας με την εθνική Ουκρανίας, νίκησαν εντός έδρας την εθνική Φινλανδίας, καθώς και νίκησαν τους Τούρκους στο Ρέικιαβικ με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ισλανδίας είναι η ομάδα με την καθιερωμένη οργάνωση του παιχνιδιού και την εξαιρετική άμυνα. Φυσικά μπορεί να νικηθεί, αλλά σπάνια γίνεται αυτό, και αν γίνεται από μια πολύ ισχυρή ομάδα. Η εθνική Κροατίας, αν κερδίσει το επερχόμενο παιχνίδι, θα το κάνει με ελάχιστο πλεονέκτημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Ισλανδία θα σκοράρει με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *