The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λα Κορούνια εναντίον Βαλένθια

deportivo-valencia-31-10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Εστάδιο Ριαθόρ

Προτεινόμενο στοίχημα: over 2.5 με απόδοση 2,07

Θα τολμήσω να υπολογίσω ότι η Λα Κορούνια και η Βαλένθια θα είναι σε θέση να σπάσουν το over 2,5. Υποθέτω, η παρούσα απόδοση δεν αντιστοιχεί στην πραγματική κατάσταση.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν όχι πολύ καλά. Και αν για τους γηπεδούχους οι θέσεις στο δεύτερο μέρος του πίνακα είναι ήδη συνηθισμένο πράγμα, το να βλέπουμε τη Βαλένθια 1 μονάδα πριν από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι κάπως παράξενο. Αν και ακόμα στην αρχή της σεζόν, στον αγώνα κατά της Λας Πάλμας, έχω υποθέσει ότι με τίποτα καλό δεν θυμούνται αυτή η σεζόν οι οπαδοί των ποντικιών.

Η Ντεπορτίβο και τις 2 νίκες έχει πάρει εντός έδρας της. Νικήθηκαν η Σπόρτινγκ και η Έιμπαρ. Η ομάδα δε σκοράρει και τόσα πολλά. Στους 9 γύρους μόνο 6 γκολ. Εντός έδρας της 5. Δηλαδή, ο παράγοντας της έδρας έχει ισχυρή επιρροή στην ομάδα. Όπως και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι η Ντεπορτίβο έχανε. Στο over έπαιξαν με την Έιμπαρ, Λεγάνες, Σπόρτινγκ Χιχόν.

Η Βαλένθια έχει πουλήσει πολλούς βασικούς εκτελεστές. Να δείχνει ποιοτικό, σταθερό ποδόσφαιρο είναι πλέον πολύ δύσκολο. Η ομάδα έχασε γκολ σε κάθε παιχνίδι της φετινής σεζόν. Και 18 γκολ συνολικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 9 γύρων (3ο αποτέλεσμα από το τέλος). Είναι ήδη δυνατό να εξαχθεί το συμπέρασμα, ότι η ομάδα παίζει κακά στην άμυνα. Τώρα η αρχή της Βαλένθιας είναι: “Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση”. Η ομάδα, αν και δέχθηκε γκολ σε κάθε ένα από τους εκτός έδρας αγώνες, αλλά ήταν σε θέση να κερδίσει δύο παιχνίδια. Το στοίχημα πέρασε σε 7 αγώνες αυτής της σεζόν. 3 φορές εκτός έδρας.

Η Λα Κορούνια δεν είναι η ομάδα που κλείνεται και δεν αφήνει τον αντίπαλο να παίξει. Στο Ριαθόρ η Λα Κορούνια πάντα παίζει πιο παραγωγικά. Ήδη αυτή τη σεζόν το over πιάνει συχνά. Πάρτε για παράδειγμα και την περασμένη σεζόν. Εκτός έδρας σκόραρε 20 γκολ, με 27 που δέχτηκε. Ενώ εντός έδρας στο δικό της γήπεδο 25 θετικά γκολ, 34 αρνητικά. Μέσος όρος – 3.10. Το στοίχημα πέρναγε σε 10 αγώνες. Ένα χρόνο πριν μέσος όρος των εντός έδρας αγώνων – 2.73.

Η Βαλένθια παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω ότι αυτή τη φορά θα αλλάξει κάτι. Η ομάδα δεν είναι ακόμα τόσο καλοστημένη, σίγουρα θα χάσουν γκολ. Και θα τρέξουν στην αντεπίθεση.

Μεταξύ τους οι ομάδες παίζουν αρκετά αποτελεσματικά. Το ποντάρισμα πέρασε 3 φορές στα τελευταία 4 ματς στο γήπεδο της Ντεπορτίβο.

Μάλλον η απόδοση στο over είναι πολύ υπερτιμημένη. Μπορείτε επίσης να παίξετε «γκολ-γκολ». Νομίζω ότι οι ομάδες θα δείξουν καλό ποδόσφαιρο.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *