The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τότεναμ – Λέστερ

tottenham-leicester-29-10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου, 5:00 μ.μ.

Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι +1

Η Τότεναμ πάνω από 3 συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπορεί να νικήσει τους αντιπάλους της, δεν νομίζω ότι τα Σπερς τώρα μπορούν να νικήσουν τη νυν πρωταθλήτρια με 2 ή περισσότερα γκολ.

Πρώτα απ’ όλα να δώσουμε προσοχή σε προσωπικές συναντήσεις. Αν δεν λαμβάνουμε υπόψη το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων στο πλαίσιο του Καπ Αγγλίας, όπου η Λέστερ  έχει βγάλει ημιαναπληρωματική ομάδα, βγαίνει ότι η τελευταία φορά, που τα σπερς νίκησαν τις αλεπούδες με 2 γκολ ή περισσότερα, ήταν το 2000. Και από τότε έχουν παιχτεί 9 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Και σε 5 από 9 από αυτά τα παιχνίδια η Λέστερ τουλάχιστον δεν έχανε. Την περασμένη σεζόν οι αλεπούδες πήραν 4 βαθμούς στα δύο παιχνίδια της αναμέτρησης με την Τότεναμ, παίζοντας εντός έδρας ισοπαλία και νικώντας τη Τότεναμ εκτός έδρας.

Η Λέστερ έχασε και τα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας  με συνολικό σκορ 13-3, ίσως, είναι η κύρια αντίθεση στο στοίχημά μας. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι η Λέστερ είχε επιλέξει το Champions League, το είπε και ο Ranieri. Τώρα οι αλεπούδες μπορούν να χάσουν ακόμη και από την Κοπεγχάγη εκτός έδρας, επειδή στους πρώτους 3 γύρους σκόραραν 9 πόντους. Η Τότεναμ θα πρέπει να παίξει με την Μπάγερ, ενώ στο Champions League όλα δεν είναι καθόλου σαφές για τα Σπερς.

Η Τότεναμ αυτή τη στιγμή είναι λιγότερο αποτελεσματική από τις ομάδες της πρώτης τετράδας. Στο λογαριασμό των Σπερς είναι 13 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους σπερς δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα ο Aderveyreld, ο κύριος αμυντικός της ομάδας. Αν η Λέστερ σκοράρει, να μην περιμένουμε 3 γκολ από την Τότεναμ.

Οι αλεπούδες μπορούν κάλλιστα να σκοράρουν. Στο τελευταίο παιχνίδι η ενδεκάδα του Ranieri πήρε 3 πόντους. Σκόραρε το πρώτο της γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας  ο Musa, καλός είναι ο Slimane, καλά ξεκίνησαν τη νέα σεζόν και ο Drinkouter και ο Marez, ίσως, μόνο ο Βαρδή «σωπαίνει» προς στιγμήν. Και στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια εναντίον Τότεναμ η Λέστερ σκόραρε 8 γκολ.

Στους γηπεδούχους δεν θα παίξει επίσης ο Kane, αν και με αυτόν ή χωρίς αυτόν οι Σπερς αυτή τη σεζόν δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Τις ευκαιρίες η Τότεναμ δημιουργεί, κατέχει την μπάλα, αλλά το 1 – 2 γκολ είναι το ανώτατο όριο για την ομάδα προς το παρόν.

Η γηπεδούχος ομάδα χτυπάει την εστία του αντιπάλου πολύ, αλλά τι είναι το νόημα; Στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ τα σπιρούνια χτύπησαν 20 φορές και σκόραραν μόνο 1 γκολ, ενώ πιθανότητες για γκολ σχεδόν δεν υπήρχαν. Στο ματς με την Σάντερλαντ η Τότεναμ σούταρε 31 φορές, πέτυχε μόλις 1 γκολ, 20 κτυπήματα στο στόχο της Κρίσταλ Πάλας, ενώ κέρδισε στο τέλος με ελάχιστο σκορ. Η εφαρμογή των Σπερς κουτσαίνει. Στον αγώνα με τη Λέστερ η Τότεναμ σίγουρα να πάρει την πρωτοβουλία στα πόδια της, αλλά οι αλεπούδες ξέρουν να παίζουν σε αντεπίθεση.

Σε γενικές γραμμές, η Τότεναμ τώρα δεν κάνει και τόσο για ξεκάθαρο φαβορί. Χωρίς τον Aderveyrelda η άμυνας των Σπερς μπορεί να παραπατήσει, και στην επίθεση οι Λονδρέζοι δεν είναι τόσο επιτυχείς. Όλοι οι παίκτες της Λέστερ είναι εντάξει, οι αλεπούδες έχουν κερδίσει 2 τελευταίους αγώνες τους, ακόμα και αν χάσει η ενδεκάδα του Ranieri, δύσκολα 2 γκολ ή περισσότερα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *