The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λιλ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

lille-psg-28-10

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Πιερ Μορουά

Τον 11ο γύρο του πρωταθλήματος στη Γαλλία θα ανοίγει η συνάντηση μεταξύ της Λιλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Ένας από τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος εντός έδρας του θα φιλοξενεί τη νυν πρωταθλήτρια και έναν από τους κύριους διεκδικητές για τον τίτλο αυτή τη σεζόν. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους Παριζιάνους ξεκάθαρο φαβορί και είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, γιατί εκτός από το γεγονός ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες διαφορετικής κατηγορίας, η Λιλ έχει επίσης μεγάλα προβλήματα απώλειας προσωπικού.

Εντός έδρας παίζει καλά

Παρ’ όλα τα προβλήματα της Λιλ αυτή η ομάδα εντός έδρας της δείχνει καλό ποδόσφαιρο και συχνά επιτυγχάνει θετικά αποτελέσματα για τον εαυτό της. Από τους δέκα βαθμούς, που σκόραρε αυτή τη σεζόν στην Λιγκ 1, εντός έδρας της πήρε εννέα, έχοντας κερδίσει σε τρία από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια. Τα στατιστικά δεν είναι κακά, αλλά την ίδια στιγμή από τις ομάδες από του πάνω μέρους της βαθμολογίας, Μονακό και Τουλούζ, η Λιλ χάνει, η ΠΣΖ δύσκολα να είναι ασθενέστερη έστω σε κάτι όσο από τους «ερυθρόλευκους», τόσο και τους «βιολετί».

Ισοπαλία μετά από νίκες

Με τη σειρά της η Παρί Σεν Ζερμέν τέλος Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου μόνο κέρδιζε, αλλά στο τελευταίο ματς έπαιξε ισοπαλία εντός έδρας με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ του Rudy Garcia. Μετά από αυτή την ισοπαλία η ΠΣΖ στο ενεργητικό της έχει 20 βαθμούς μετά από 10 γύρους και έξι βαθμούς διαφορά από τη Νις, η οποία έχει το προβάδισμα στην κατάταξη του πίνακα Λιγκ 1.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ θα έρθει στο Λιλ για να πάρει τρεις πόντους. Τα “σκυλιά” παίζουν τέλεια εντός έδρας τους, αλλά να αντισταθούν στην ισχυρή γαλλική ομάδα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για αυτούς. Επιπλέον, το κίνητρο του Παρισιού είναι πάνω από τη μέση μετά από την ισοπαλία με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *