The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Τορίνο

inter-torino-26-10

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στο επερχόμενο αγώνα του 10ου γύρου της Σέριε Α΄ Ιταλίας η Ίντερ θα παίξει εναντίον Τορίνο.

Η ήττα από την Αταλάντα 2:1 την Κυριακή έχει γίνει ήδη η τέταρτη στους 9 γύρους του τρέχοντος πρωταθλήματος. Πριν από αυτό η Ίντερ έχασε από την Κάλιαρι 1:2, Ρόμα 2:1, καθώς και 2:0 στο 1ο γύρο από τη Κιέβο. Με όλο αυτό η Ίντερ φαίνεται συμπαθητικά στην επίθεση, αλλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι εναντίον τους. Εντός έδρας της η Ίντερ δεν είναι εντυπωσιακή, έχοντας παίξει δύο φορές ισοπαλία με την Παλέρμο 1:1 και Μπολόνια 1:1.

Ισοπαλία στον τελευταίο γύρο με τη Λάτσιο 2:2 επέκτεινε το αήττητο σερί της Τορίνο έως 6 παιχνίδια στη σειρά. Πριν από αυτό η Τορίνο έχει νικήσει την Παλέρμο 1:4, Φιορεντίνα 2:1, Ρόμα 3:1, καθώς και έπαιξε ισοπαλία με την Πεσκάρα 0:0. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε στην ομάδα 15 πόντους και την άφησε να ανέβει στην 5η θέση στην κατάταξη. Σε αντίθεση με εντός έδρας αγώνες εκτός έδρας η Τορίνο φαίνεται ασθενέστερη, παρά το γεγονός ότι η επίθεση της ομάδας είναι μια χαρά – 7 γκολ σε 4 αγώνες.

Στις προσωπικές αναμετρήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων στα τελευταία πέντε παιχνίδια δύο φορές η νίκη παρέμεινε στο πλευρό της Ίντερ, τον ίδιο αριθμό νικών έχει και η Τορίνο, και μία φορά οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία. Η τελευταία φορά, που έπαιξαν οι ομάδες, ήταν τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, τότε εκτός έδρας νίκησε η Τορίνο – 1:2. Η Ίντερ σήμερα σίγουρα βρίσκεται σε παρακμή, η Τορίνο έχει αποκτήσει μια καλή πορεία και σίγουρα θα δώσει καλή απόκρουση στους γηπεδούχους. Στοίχημα για τον αγώνα: νίκη2.

Νίκη της Τορίνο με απόδοση  2.05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *