The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λίβερπουλ εναντίον Τότεναμ

liverpool-tottenham-25-10

Λιγκ Καπ Αγγλίας Γύρος των 16

αύριο, 9:45 μ.μ.

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Στο αγγλικό ποδόσφαιρο υπάρχει μια παράδοση σύμφωνα με την οποία αγώνες συχνά πραγματοποιούνται μετά από δύο ημέρες την τρίτη. Ένα τέτοιο παράδειγμα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθούμε στα μέσα βδομάδας ματς των 16 του Λιγκ Καπ.

Λίβερπουλ Ο Jürgen Klopp και η ομάδα του δεν χάνουν εδώ και 9 παιχνίδια στη σειρά και μπήκαν στην ηγετική ομάδα στο πρωτάθλημα. Μην επιβαρυμένοι από τα ευρωπαϊκά κύπελλα οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ είναι σε θέση προς το παρόν να τα καταφέρνουν χωρίς την ανάγκη για αλλαγές.

Στην πραγματικότητα η μελλοντική αναμέτρηση με τους «Σπερς» θα είναι η πρώτη περίπτωση της σεζόν, όταν ο Klopp θα πρέπει να αλλάξει 2-3 παίκτες της βάσης, ακόμα και το μισό της σύνθεσης. Στις 22 Οκτωβρίου ο ομάδα έπαιξε το παιχνίδι του ημερολογίου του πρωταθλήματος, καθώς και ο μέλλον αντίπαλος.

Σε παιχνίδια εντός έδρας η Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερα ισχυρή και σημείωσε 2 νίκες με μοναδική ισοπαλία. Ισοπαλία αυτή είναι μηδενική με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και κατά τη διάρκεια του αγώνα οι «κόκκινοι» είναι πιο κοντά στη νίκη. Αυτός ο αγώνας δεν ήταν χαρακτηριστικός για τη Λίβερπουλ ακόμα και για το λόγο ότι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι. Στα τελευταία 7 παιχνίδια είναι μόνο το δεύτερο τέτοιο συμβάν.

Τρεις τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των ομάδων έληξαν με ισοπαλία. Και οι δύο ακραίες έφεραν παραγωγική ισοπαλία (1:1).

Τότεναμ Δεν μπορούσαν τα “σπερς” να νικήσουν την Μπόρνμαουθ (0:0), παρά την συντριπτική υπεροχή όσον αφορά την κατοχή της μπάλας. Αυτή ήταν η ισοπαλία ήταν τρίτη στη σειρά για την ομάδα από το Λονδίνο, δύο εκ των οποίων στην Πρέμιερ Λιγκ σε εκτός έδρας αγώνες με τους μεσαίους του Αγγλικού Πρωταθλήματος.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ επίσης απέτυχε να σκοράρει εκτός έδρας. Η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος ήταν Μπάγερ (0:0) και αυτή επίσης δεν κατάφερε να το κάνει. Αμυντική γραμμή του Pochettino μπορείς μόνο να επαινείς: 4 παθητικά γκολ σε 9 συναντήσεις είναι προς ώρα ρεκόρ της Πρέμιερ Λιγκ.

Σε αντίθεση με το μέλλον αντίπαλο η  Τότεναμ είχε μόνο ένα παιχνίδι στο Λιγκ Καπ. Αλλά, όπως η Λίβερπουλ, η οποία νίκησε τους αντιπάλους της με σκορ 3:0 και 5:0, δεν ένοιωσε προβλήματα με τη Τζίλιγχαμ (5:0).

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Τότεναμ ακόμα δεν έχει χάσει εκτός έδρας αυτή τη σεζόν! 5 παιχνίδια έπαιξε στα ξένα γήπεδα στην Πρέμιερ Λιγκ και άλλα δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώνοντας τέσσερις ισοπαλίες και 3 νίκες.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Τότεναμ:

Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν φαβορί της αναμέτρησης τη Λίβερπουλ και αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό. Αν η ενδεκάδα του Klopp, προφανώς, βιώνει την άνοδο, στη Τότεναμ σημειώνεται ένα είδος πτώσης στο παιχνίδι. Είναι δυνατόν ακόμη ότι ο Pochettino θα θυσιάσει το Λιγκ Καπ για το πρωτάθλημα και την επιτυχή απόδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ακόμα τίποτα δεν είναι σαφές στον όμιλο. Δεν ευχαριστούν τους Λονδρέζους και τα στατιστικά των πέντε τελευταίων επισκέψεων στο Άνφιλντ. Μόνο 2 φορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι σπερς κατάφεραν να μην χάσουν.

Προτάσεις:

Νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ (-1) με απόδοση 2,05

Under 2,5 με απόδοση 2.10


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *