The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρεάλ εναντίον Αθλέτικ

realmadrid-athleticbilbao-23-10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Φαίνεται ότι οι Μαδριλένιοι έχουν μάθει να παίζουν χωρίς τον Καζεμίρο και για δύο συνεχόμενα ματς κερδίζουν με συντριπτικό σκορ. Οι Βάσκοι έχουν το ίδιο εγγενές στυλ τους που φέρνει επιτυχία σε βάρος του κινδύνου.

Ρεάλ

Μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις οι αναλυτές άρχισαν να μιλούν για το γεγονός ότι χωρίς τον άνθρωπο στη μέση του γηπέδου, όπως ο Καζεμίρο, η Ρεάλ δεν θα δει σημαντικές νίκες. Ωστόσο, η παύση για τους αγώνες των εθνικών ομάδων επέτρεψε στο προπονητικό επιτελείο του Ζινεντίν Ζιντάν να βελτιώσει τη συνεννόηση των παικτών στο γήπεδο.

Σημαντική νίκη εκτός έδρας με την Μπέτις (6:1) επιβεβαίωσε ότι αυτή η δουλεία δεν ήταν μάταια. Ήδη στο πρώτο ημίχρονο το “Royal Club” εξασφάλισε ένα άνετο πλεονέκτημα στο σκορ, πετυχαίνοντας τέσσερα αναπάντητα γκολ. Μετά από το διάλειμμα υπενθύμισε για τον εαυτό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το ασίστ για τον Isco και εφαρμόζοντας την δική του ευκαιρία μόνος του.

Η αναμέτρηση με την Λέγκια (5:1) στο Champions League μόνο στο πρώτα λεπτά ήταν ίσια. Στη συνέχεια η Ρεάλ σκόραρε όσο χρειαζόταν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριστιάνο εκείνο το βράδυ αφήσει το γήπεδο χωρίς γκολ, περιορίζοντας με δύο ασίστ στους συμπαίκτες.

Μόνο 2 φορές στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις η Αθλέτικς ήταν σε θέση να πάρει βαθμούς από τη Ρεάλ. Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό συνέβη σε αγώνες του «πάτου» στο Μπιλμπάο.

Αθλέτικ

Όπως και η Ρεάλ, ο σύλλογος από το Μπιλμπάο, συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Όμιλος της ομάδας του Ernesto Valverde στο Europa League δεν είναι ο πιο εύκολος. Στο πρωτάθλημα η Αθλέτικ έχασε δύο φορές ήδη κατά την έναρξη του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, αλήθεια είναι, έχει διορθώσει την κατάσταση και τώρα η ομάδα έχει 5 νίκες και 3 ήττες. Ανένδοτη ομάδα του Valverde κερδίζει περισσότερους πόντους από τους ανταγωνιστές της και έχει ήδη συμπεριληφθεί στην ομάδα των παλαιστών που θα συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Μιλώντας για τις εμφανίσεις εκτός έδρας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Βάσκοι εναλλάσσονται νίκες με τις ήττες, έχοντας περισσότερες ήττες στο ενεργητικό τους. Σε προσωπικά ματς στην έδρας της Ρεάλ δεν μπορούσαν να πιαστούν από τους βαθμούς εδώ και 12 αγώνες στη σειρά. Και μόνο μία φορά σε αυτή την περίοδο οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε δύο γκολ στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.

Μόνο σε ένα ματς από τα 7 τελευταία η Αθλέτικ ήταν σε θέση να παίξει “στο μηδέν”, έτσι ώστε οι οπαδού δεν πρέπει να υπολογίζουν την πυκνή άμυνα της ομάδας.

Με δεδομένη την θαυμάσια πρόοδο που σημείωσε η Ρεάλ και όχι το πιο αξιόπιστο αμυντικό παιχνίδι της Αθλέτικ, η έκβαση της αναμέτρησης φαίνεται δεδομένη. Επίσης, δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι οι Μαδριλένιοι θα είναι πιο φρέσκοι, επειδή το δικό τους αγώνα στο ευρωπαϊκό κυπέλλου το έπαιξαν στον δικό τους γήπεδο, και δύο ημέρες πριν από τον μελλοντικό αντίπαλο στον αγώνα στη La Liga.

Προτάσεις: Νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ (-2) με απόδοση 2,10

Over 3,5 με απόδοση 1,93


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *