The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μαρσέιγ

psg-marseille-23-10

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν στο δέκατο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Μαρσέιγ, η οποία κακώς ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν και βρίσκεται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας της γαλλικής ελίτ. Στο επερχόμενο παιχνίδι η ΠΣΖ έρχεται ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε τη Μαρσέιγ, έστω και λόγω γεγονότος ότι αυτή η ομάδα έχει αλλάξει πρόσφατα προπονητή.

Μόνο νίκες

Στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις η Παρί Σεν Ζερμέν μόνο κέρδιζε. Στο πλαίσιο της Λιγκ 1 Γαλλίας οι Παριζιάνοι ήταν ισχυρότεροι της Μπορντό και Νανσί, καθώς και στο Champions League κέρδισαν τη Λουντογκόρετς και τη Βασιλεία. Στο βαθμολογικό πίνακα της γαλλικής ελίτ η ΠΣΖ μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μονακό, έχοντας στο ενεργητικό της 19 πόντους. Τέσσερις μονάδες πάνω στο ενεργητικό από τους “κόκκινο-μπλε” έχει η συγκλονιστική Νις, η οποία είναι ηγέτης της Λιγκ 1 Γαλλίας.

Καλά αποτελέσματα

Στις τελευταίες τρεις αγώνες στο πλαίσιο της Λιγκ 1 η Μαρσέιγ κέρδισε δύο φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία, αλλά παρά τα βελτιωμένα αποτελέσματα ο Franck Passi απολύθηκε από τη θέση του προπονητή, και στη θέση του διορίστηκε ο Rudi Garcia, ο οποίος εργαζόταν πριν στην ιταλική Ρόμα. Αμέσως να αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο θα είναι απίθανο να πετύχει ο Γκαρσία, αλλά να κάνει ορισμένα θετικά βήματα στη νέα του ομάδα αυτός ο τεχνικός σίγουρα θα καταφέρει.

Πρόβλεψη

Το Παρίσι είναι πολύ καλό τώρα, αλλά και η Μαρσέιγ έχει καλή σύνθεση. Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό στη Μαρσέιγ δεν είναι όλα άσχημα με τα αποτελέσματα, και ο νέος προπονητής μπορεί να κινήσει τους παίκτες και να τους δώσει κίνητρα για μια θετική έκβαση στον αγώνα ενάντια στη νυν πρωταθλήτρια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ολιμπίκ με απόδοση 1,50.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *