The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ελβετία – Γαλλία στις 19/6/2016 στις 22:00

Switzerland-France-19.06

Στον τρίτο γύρο του Euro 2016 η εθνική Ελβετίας θα παίξει εναντίον των Γάλλων. Στην πραγματικότητα, θα είναι μια μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο Α, αφού και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν πολύ ποιοτικά τα πρώτα τους παιχνίδια: οι Ελβετοί κέρδισαν και έπαιξαν ισοπαλία, ενώ οι Γάλλοι σημείωσαν δύο νίκες.

Τέσσερις μονάδες στον κουμπαρά

Η ομάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς στο τρέχον Euro 2016 έπαιξε δύο παιχνίδι, όπου έχει σημειώσει μια νίκη στην εθνική ομάδα της Αλβανίας και ισοπαλία με τη Ρουμανία. Με αυτό το αποτέλεσμα μπορούν ήδη να υπολογίζουν την πρόκριση στα πλέι-οφ, αλλά οι «ωρολογοποιοί», βέβαια, θέλουν μια σιγουριά, που θα τους δώσει η νίκη στους Γάλλους στο επερχόμενο παιχνίδι ή τουλάχιστον ισοπαλία. Η εθνική Ελβετίας έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά αν έχει αρκετό χαρακτήρα για να αντισταθεί στους οικοδεσπότες του τουρνουά;

Έξι μονάδες στον κουμπαρά

Η εθνική Γαλλίας για να κερδίσει την πρώτη θέση στον όμιλο θα αρκεστεί και με μια ισοπαλία στο ματς με την εθνική Ελβετίας. Αλλά σαφώς μπορούμε να πούμε ότι τα παιδιά του Deschamps με τους “τραπεζίτες” θα παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη, γιατί οι «τρικολόρ» είναι οικοδεσπότες του τουρνουά και από αυτούς αναμένεται δραστηριότητα, αλλά και η περισσότερη σιγουριά στις δυνάμεις τους δε θα βλάψει την εθνική Γαλλίας. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι δεν αξίζει να περιμένουμε τη βασική σύνθεση των “Βάτραχων”. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ φευγαλέο τουρνουά, είναι πολλά τα ματς και οι ηγέτες πρέπει να ξεκουραστούν.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γαλλίας έχει σχεδόν δύο ίσιες συνθέσεις, ενώ η εθνική Ελβετίας δεν διαθέτει τέτοια επιλογή των ερμηνευτών. Οι ηγέτες των “ωρολογοποιών” επίσης χρειάζονται ξεκούραση, όπως στους Γάλλους, αφού η πρόκριση τους στα πλέι-οφ του Euro είναι πολύ πιθανή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της εθνικής Γαλλίας με απόδοση 2,00 στην εταιρεία στοιχημάτων William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *