The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λυών εναντίον Γκινγκάμπ

lyon-guingamp-22-10

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 6:00 μ.μ.

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Λυών

Για πρώτη φορά από την εγκαίνια του νέου της γηπέδου η Ολυμπίκ έχασε εντός έδρας στις 10 Σεπτεμβρίου, φιλοξενώντας την Μπορντό (1:3). Όμως τότε τα “λιοντάρια” μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ στις 18 Οκτωβρίου στο Τσάμπιονς Λιγκ απέτυχαν. Η Γιουβέντους παρέμεινε στη μειονότητα, ευκαιρίες οι γηπεδούχοι είχαν πολλές, είχε ακόμη και θέση το μη σκοραρισμένο πέναλτι. Όλα μάταια – 0:1.

Σε άλλες συναντήσεις εντός έδρας στα τέλη Απριλίου η Λυών σκόραρε λιγότερο από δύο γκολ μόνο μία φορά. Αφθονία των ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες αμαύρωσαν σημαντικά τα στατιστικά στοιχεία του υποψήφιου για τον τίτλο: 4 από 5 προηγούμενα επίσημα ματς ο Λυών έχασε “στεγνά”. Φυσικά, κύλησε προς τη μέση του βαθμολογικού πίνακα του Λιγκ 1 (8η θέση), αλλά από την τρίτη θέση απέχει κατά 6 μονάδες.

Γκινγκάμπ

Οι “ερυθρόμαυροι” είναι επίσης ατυχείς εκτός έδρας. Στις 12 Αυγούστου κατάφερε εντυπωσιακά να παίξουν ισοπαλία στο Μονακό (2:2), την 27η του ίδιου μήνα στο Νανσί (0:2). Στη συνέχεια – οι ελάχιστες ήττες στα γήπεδα της Τουλούζης, Ρεν και Μπαστιάς. Ταυτόχρονα η Γκινγκάμπ βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό της 1 μονάδα περισσότερο από το πιο κοντινό ομόλογό της. Αυτό συμβαίνει λόγω των 10 μονάδων στα 12 πιθανά στα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν. Τελευταία οι “ερυθρόμαυροι” έχασαν πριν από μία εβδομάδα από Λιλ (1:0).

Πρόβλεψη

Μια σειρά από αποτυχίες, προφανώς, δεν είναι ο λόγος για τους παίκτες της Λυών να κατεβάσουν τα χέρια. Η ανάκτηση του Αλέξανδρου Lakazetta ανοίγει πρόσθετες δυνατότητες προόδου στην επίθεση. Ενώ η Γκινγκάμπ δε θα μπορέσει να προσφέρει την ισοδύναμη απάντηση, αν και δύσκολα να χάσει την έξοδο στο “Παρκ Ολιμπίκ” τόσο πολύ όπως και το Μάρτιο (5:1).

Δημοφιλές ποντάρισμα: νίκη της Λυών


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *