The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Σαουθάμπτον

inter-southampton-20-10

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 8:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την επόμενη Πέμπτη η Ίντερ εντός έδρας της θα φιλοξενεί την αγγλική Σαουθάμπτον στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου αγώνα, αλλά αν κρίνουμε από τα τελευταία αποτελέσματα των «μαύρο-μπλε», δεν νοιάζονται και τόσο για τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, διότι η κατάσταση στην Σέριε A δεν είναι η καλύτερη, και μπροστά τους Μιλανέζους περιμένει δύσκολο ταξίδι στο Μπέργκαμο, στη συνέχεια φιλοξενία από την Τορίνο, που άρχισε να σκοράρει.

Υπάρχει μια αίσθηση ότι ο De Boer προσπαθεί να χάσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Μιλανέζοι στους δύο πρώτους γύρους του Γιουρόπα Λιγκ έχασαν από την Χάποελ Μπερ Σεβά με σκορ 0:2, και στη συνέχεια εκτός έδρας ήταν ασθενέστεροι από την Τσεχική Σπάρτη 1:3. Η κατάσταση στο ιταλικό πρωτάθλημα για την Ίντερ δεν είναι καλή: σκόραρε 11 πόντους μετά από οκτώ γύρους και έχει 11η θέση στην κατάταξη. Είναι σαφές ότι ο De Boer έχει έρθει σχεδόν κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά τα αποτελέσματα εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την εγκυρότητα αυτής της επιλογής.

Σοβαρή σχέση

Η αγγλική Σαουθάμπτον και ο προπονητής της ομάδας ο Claude Puel έχουν σοβαρή στάση για τα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Στον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου οι “άγιοι” εντός έδρας ήταν ισχυρότεροι από τη Σπάρτα Πράγας, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 3:0, στο δεύτερο γύρο η Σαουθάμπτον εκτός έδρας έπαιξε ισοπαλία με την Χάποελ 0:0.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ σίγουρα θα βγει στο επερχόμενο αγώνα όχι στη βέλτιστη σύνθεση, αλλά και η Sotón θα έχει αλλαγές. Όμως, οι Ιταλοί έχουν πρόβλημα με τα κίνητρα, ενώ οι Βρετανοί θα έρθουν στην “μπότα” για τους πόντους. Θα είναι δύσκολο να πάρουν οι “άγιοι” τη νίκη στο Μιλάνο, αλλά μια ισοπαλία αυτή η ομάδα μπορεί να υπολογίζει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σαουθάμπτον δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *