The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λυών εναντίον Γιουβέντους

lyon-juventus-18-10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Η ενδεκάδα του Bruno Zhenezio έσπασε την αντίσταση του αουτσάιντερ του ομίλου H, αλλά έχασε από τη Σεβίλλη. Οι Τορίνιοι έπαιξαν επίσης ισοπαλία του grandmaster με τους Ισπανούς, και στη συνέχεια νίκησαν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Θα καταφέρουν οι Γάλλοι να φέρουν αξιοπρεπή αντίσταση στο φαβορί του ομίλου;

Λυών

Άνισα ξεκίνησε τη φετινή σεζόν η Λυών. Αυτό προκύπτει από τον τραυματισμό του Lakasetta ή υπάρχουν και άλλα ισχυρά επιχειρήματα, αλλά μέχρι στιγμής τα “παιδιά” είναι μακριά από την καλύτερή τους κατάσταση, το δείγμα του δεύτερου μέρους της περασμένης σεζόν.

Στη Λιγκ 2 η ομάδα του Zhenezio βρίσκεται στην έκτη θέση με 4 νίκες και 4 ήττες. Απαράδεκτα πολλά χάνει η Λυών – ήδη 11 γκολ σε 9 αγώνες. Και 4 γκολ στην εστία του Lopes σκόραρε Dijon (2:4). Επίσης 4, αλλά σε τέσσερις αγώνες, έχασε η Λυών στο γήπεδό της.

Μιλώντας για τα εντός έδρας παιχνίδια. Μετά τη μετακόμιση στο νέο στάδιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Λυών αισθάνθηκε τι σημαίνει φρούριο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα του Zhenezio ήταν η ισχυρότερη από όλους, ακόμα και από τους αναγνωρισμένους γίγαντες, που ερχόντουσαν εδώ. Αλλά στο τρέχοντα πρωτάθλημα η Μπορντό (1:3) έχει ήδη καταφέρει να τιμωρήσει του “υφαντουργούς”. Η αλήθεια είναι, ότι στους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες, λαμβάνοντας υπόψη τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λυών σημείωσε 4 νίκες, 3 από αυτές με “ξηρό” σκορ.

Εκτός έδρας τα αποτελέσματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα, και η Λυών δεν μπορεί ακόμη να σκοράρει γκολ έξω από το γήπεδό της εδώ και 4 αγώνες στη σειρά!

Ο νεαρός μέσος της Λυών ο Korenten Tolisso ήδη σημείωσε 5 γκολ από την αρχή της σεζόν. Επιπλέον, σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γιουβέντους Η Γιουβέντους δεν τα πάει πολύ καλά στο θέμα των απωλειών. Μέχρι στιγμής δε θα βοηθήσει την ομάδα του Allegri ο κύριος αμυντικός Κιελίνι. Επίσης δεν βγαίνουν στο γήπεδο ο Μεντί Benatia και Kwadwo Asamoah.

Ωστόσο, σημασία έχουν οι άλλοι. Ειδικά έντονα παίζει στο εναρκτήριο κομμάτι της σεζόν ο Αργεντινός επιθετικός Gonzalo Higuain. Παρά την κριτική για τη μετάβαση από τη Νάπολι και το υπερβολικό βάρος, ο επιθετικός κάνει τακτικά τα πράγματα, για τα οποία στην πραγματικότητα τον αγόρασαν – σκοράρει. Ήδη 7 γκολ σε 9 αγώνες, δεν είναι δείκτης του Μεγάλου Μαγίστρου;

Ο εταίρος του Higuain στη γραμμή της επίθεσης, Πάουλο Ντιμπάλα, πρώην κύριος σκόρερ της “Γηραιάς Κυρίας” της περασμένης σεζόν, προς το παρόν παραμένει στη σκιά του σεβάσμιου συντρόφου του. Μόνο 2 σουτ ακρίβειας από το μάστερ των φάουλ είδε το κοινό.

Στη Σέριε A η Γιουβέντους έχασε από την Ίντερ (1:2), αλλά όλα τα άλλα παιχνίδια (υπήρχαν 7) κέρδισε. Και στους επόμενους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος ο Μπουφόν δεν έχασε κανέναν γκολ. Μόνο η Ουντινέζ κατάφερε να χτυπήσει την εστία του (2:1) στο τελευταίο παιχνίδι στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λυών – Γιουβέντους:

Η Γιουβέντους έχει παίξει 5 εκτός έδρας παιχνίδια στη σεζόν και έχασε μόνο από την Ίντερ. Σίγουρα δεν θα δούμε το συνηθισμένο επιθετικό παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και από τη Λυών, η οποία δεν έχει φιλοξενήσει ακόμα στο τουρνουά του τρέχοντος έτους αντιπάλους τέτοιου επιπέδου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι λογικό να ρισκάρετε και να παίξετε “πάτο” εδώ. Θυμόμαστε ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ ο 3ος και 4ος γύροι θεωρούνται κλειδιά. Για τη Λυών, στην περίπτωση των δύο ήττων από την Γιουβέντους, η έκβαση του αγώνα για το εισιτήριο για τα πλέι οφ θα ολοκληρωθεί. Έτσι, τα παιδιά του Zhenezio δε θα ρισκάρουν.

Προτάσεις: Under 2,5 με απόδοση 1.77

Η νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ (-1) με απόδοση 2,15


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *