The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπέτις εναντίον Ρεάλ

betis-realmadrid-15-10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Η ομάδα της Σεβίλλης θα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης που ζει δύσκολες στιγμές.

Μπέτις

8 βαθμούς σε 7 αγώνες κέρδισε η ενδεκάδα του Ουρουγουανού Gustavo Poyet. Η Μπέτις σκοράρει πολλά (8 γκολ), αλλά χάνει ακόμα περισσότερα (12) στα εναρκτήρια παιχνίδια της σεζόν.

Την εστία της ομάδας προστατεύει ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης ο Antonio Adán. Κάποτε ήταν αντικαταστάτης του Ίκερ Κασίγιας, αλλά το 2013 έφυγε από τον τιτλοφόρο σύλλογο για την αγωνιστική πρακτική.

Εξακολουθεί να παίζει στην Μπέτις ο δοξασμένος δεξιός χαφ Χοακίν. Ακόμα το 2002 ο πλέον 35χρονος ποδοσφαιριστής έπαιζε για την εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στον τελευταίο γύρο έφερε στην ομάδα του τη νίκη επί της Μάλαγα (1:0).

Ο αγώνας με την Ρεάλ θα είναι ο τέταρτος εντός έδρας για τους Σεβίλλιους στο τρέχον πρωτάθλημα. Μέχρι σήμερα η ενδεκάδα του Poyet εντός έδρας δεν έχει χάσει, δύο φορές έπαιξε ισοπαλία, εκτός από τον ήδη αναφερθέντα αγώνα με τους “γαύρος”.

Ρεάλ

Σύνδρομο των ισοπαλιών χτύπησε την ενδεκάδα του Ζινεντίν Ζιντάν αμέσως μετά τον τραυματισμό του Καζιμίρο. Αποδείχθηκε ότι ο Βραζιλιάνος είναι παίκτης που δημιουργεί σύστημα στην τρέχουσα σύνθεση του “Royal Club”.

Εκτός από τον μέσο δεν θα είναι σε θέση να λάβουν μέρος στο παιχνίδι του επόμενου γύρου της La Liga ο Luka Modric, James Rodriguez και Sergio Ramos. Θα είναι πολύ δύσκολο για τον Γάλλος τεχνικό να επιλύσει τα προβλήματα στελέχωσης.

Δεν προκαλεί καμία σιγουριά στα θετικά αποτελέσματα και η σημερινή κατάσταση της πρώτης γραμμής. Και δεν είναι το πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά η γενική κατάσταση της τριάδα της Πολεμικής Αεροπορίας. Μετά από το διπλό στο δίχτυ της Ρεάλ Σοσιεδάδ (3:0) ακόμα στον πρώτο γύρο για πολύ καιρό σώπαινε ο Gareth Bale. Αλλά το δικό του καλό σουτ στον τελευταίο αγώνα με την Έιμπαρ (1:1) έφερε στη Ρεάλ Μαδρίτης βαθμούς.

4 ισοπαλίες στη σειρά και όλες παραγωγικές. Ακόμη και η απουσία του Ramos στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Ισπανίας δεν μπορεί να ονομαστεί κύριος λόγος που η Ρεάλ χάνει τόσο πολλά. Αφού πριν έβγαινε στο γήπεδο.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπέτις – Ρεάλ:

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το περασμένο διάλειμμα των εθνικών έχει επηρεάσει τον Ζιντάν και την ομάδα του. Οι παίκτες αλλάξανε, πολλοί από αυτούς έχουν πάρει νίκες με τις εθνικές τους, μεμονωμένοι παίκτες διακρίθηκαν κιόλας με γκολ. Ταυτόχρονα, η έλλειψη του Καζεμίρο εξακολουθεί να είναι σημαντική, έτσι ώστε με μεγάλη πιθανότητα μπορούμε να προϋποθέσουμε γκολ των γηπεδούχων σε αυτή τη συνάντηση. Αλλά πόσες φορές θα απαντήσουν οι Μαδριλένιοι, από αυτό και θα εξαρτηθεί η έκβαση του αγώνα. Ας υποθέσουμε ότι αυτή τη φορά η Ρεάλ θα φύγει νικητής απ’ το γήπεδο, άραγε μας περιμένει παραγωγική συνάντηση.

Προτάσεις στοιχήματος:

Γκολ-γκολ με απόδοση 1.70

Over 3,5 για 2,13


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *