The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φλουμινένσε εναντίον Φλαμένγκο στις 14/10/2016, 03:00 π.μ.

fluminense-flamengo-14-10

Στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν (απόδοση 1,80)

Εντός του 30ου γύρου του πρωταθλήματος Βραζιλίας θα έχουμε μια συνάντηση των δύο ομάδων από την κορυφή της βαθμολογίας, Φλουμινένσε εναντίον Φλαμένγκο. Νομίζω ότι, σε αυτό το παιχνίδι μπορούμε να περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Πρώτον, η Φλουμινένσε αγωνίζεται για το εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, αλλά λόγω της πυκνότητας των αποτελεσμάτων η ομάδα σε κάθε γύρο πρέπει να κερδίζει πόντους. Από τους τελευταίους 5 γύρους η Φλουμινένσε σημείωσε 3 νίκες και 2 ήττες, σε τρία από αυτά τα παιχνίδια το στοίχημα «γκολ-γκολ» έχει περάσει: Σαπεκοένσε (1:3), Σπορτ Ρεσίφε (3:1), Σάντος (2:1). Εντός έδρας της η Φλουμινένσε έχει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η διαφορά τερμάτων είναι 24:16, δηλαδή, ανά παιχνίδι η ομάδα σκοράρει 1,7 γκολ και χάνει λίγο παραπάνω από 1 γκολ. Έτσι, για παράδειγμα, στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια το στοίχημα «γκολ-γκολ» έχει περάσει 4 φορές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι παίκτες της Φλουμινένσε απέτυχαν να σκοράρουν μόνο στον ηγέτη την Παλμέιρας (0:2).

Δεύτερον, η Φλαμένγκο επίσης αυτή τη στιγμή δεν έχει δικαίωμα για λάθη, επειδή η ομάδα κυνηγάει την Παλμέιρας και απέχει μόλις 3 μονάδες. Εκτός έδρας η ομάδα δεν παίζει και τόσο αποτελεσματικά όπως εντός έδρας, ωστόσο τακτικά σκοράρει γκολ. Για παράδειγμα, στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν» πέρασε τρεις φορές: Σαπεκοένσε (1:3), Βιτόρια (1:2), Παλμέιρας (1:1).

Τρίτον, οι προσωπικές συναντήσεις συνήθως διεξάγονται στον αγώνα, αλλά οι ομάδες δεν θέλουν να κάθονται στην άμυνα για πολύ καιρό. Έτσι, στα τελευταία πέντε προσωπικά παιχνίδια το στοίχημα «γκολ-γκολ» έχει περάσει 4 φορές (2:3, 1:3, 1:2, 0:0, 1:2). Για παράδειγμα, στον πρώτο γύρο η Φλουμινένσε εκτός έδρας νίκησε τη Φλαμένγκο (1:2). Σε αυτό το παιχνίδι οι ομάδες για πολύ καιρό έπαιζαν στην άμυνα, αλλά μετά το πρώτο γκολ το παιχνίδι άλλαξε δραματικά και οι σύλλογοι άνοιξαν.

Πρόβλεψη Από τη συνάντηση αυτή περιμένω περίπου το ίδιο. Όλα θα εξαρτηθούν από την ώρα του πρώτου γκολ που θα σημειωθεί. Να μην αναμένετε πολύ αποτελεσματικό αγώνα, επειδή οι ομάδες με τίποτα δεν πρέπει να χάνουν πόντους, αλλά να ανταλλάσσουν τους στόχους οι ομάδες είναι αρκετά ικανές.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *