The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Θέλτα Βίγο εναντίον Μπαρτσελόνα

celtavigo-barcelona-02-10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Μπαλαΐδος

Η Ρεάλ θα πραγματοποιήσει τον επερχόμενο της αγώνα εντός έδρας, ενώ η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πάει επίσκεψη στη Θέλτα Βίγο, η οποία αυτή τη σεζόν φαίνεται πολύ ασθενέστερη από τον ίδια τον εαυτό της της περασμένης σεζόν. Η Μπάρσα στο μέσο της εβδομάδας είχε ενεργοβόρο αγώνα κόντρα στη Μπορούσια Γκλάντμπαχ, αλλά παρά το γεγονός αυτό, η Μπαρτσελόνα στο επερχόμενο παιχνίδι είναι ξεκάθαρο φαβορί.

Έξοδος από την ύφεση

Η Θέλτα απέτυχε στην έναρξη της σεζόν, αλλά σιγά-σιγά η ομάδα του Eduardo Μπερίσσο βγήκε από την κρίση και άρχισε σταδιακά να κερδίζει πόντους. Στα τελευταία πέντε ματς οι “Κέλτες” δεν έχασαν ούτε μία φορά: ισοπαλίες στο Europa League εναντίον της Στάνταρτ και στη Πριμέρα εναντίον της Οσασούνας, νίκη επί της Σπόρτινγκ Χιχόν και Εσπανιόλ στην Liga και επί του Παναθηναϊκού στο Europa League. Πριν από την προσεχή συνάντηση στο ενεργητικό της Θέλτας είναι 7 μονάδες και η 12η θέση στην κατάταξη της Πριμέρας.

Δεν χάνει

Αλλά και η Μπαρτσελόνα έχει κάτι να καυχιέται. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε στις τελευταίες πέντε συναντήσεις έπαιξε μόνο μία φορά ισοπαλία με τέσσερις νίκες. Οι “μπλαουγράνα” κέρδισε στο Τσάμπιονς Λιγκ τη Σέλτικ και την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, και στην Πριμέρα Leganés την Σπόρτινγκ Χιχόν. Στην κατάταξη της Πριμέρας η  Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μία μονάδα πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει την επόμενη Κυριακή εντός έδρας με την Έιμπαρ και πιθανότατα θα κερδίσει σε εκείνο το παιχνίδι. Να αυξάνουν το χάντικαπ από τον ηγέτη οι παίκτες της Καταλονίας, φυσικά, δεν θέλουν, έτσι θα πρέπει να παίξουν για να κερδίσουν στο Βίγο, όπου η νίκη δεν θα είναι και τόσο εύκολη. Εν τω μεταξύ, η Barca ξέρει να επιτύχει τους στόχους της, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *