The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

tottenham-manchestercity-02-10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 4:15 μ.μ.

Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Κεντρικός αγώνας του έβδομου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι συνάντηση μεταξύ Τότεναμ Λονδίνου και Μάντσεστερ Σίτι. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι οι ηγέτες του τρέχοντος πρωταθλήματος, και στην περίπτωση νίκης των «σπιρουνιών» επί των “αετών” η  Τότεναμ θα πλησιάσει την ενδεκάδα του Guardiola κατά μία μονάδα.

Εάν η Τότεναμ σκέφτεται πραγματικά αυτή τη σεζόν να αγωνιστεί για τη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, τότε το επερχόμενο παιχνίδι πρέπει να το κερδίσει. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος, αλλά στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν τα “κοκόρια” έχουν μια καλή ευκαιρία για να πάρουν στα χέρια τους βαθμούς. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μονακό στη φάση των ομίλων του Champions League, οι «Σπερς» μόνο κέρδιζαν: στην Πρέμιερ Λιγκ τη Σάντερλαντ 1:0 και Μίντλεσμπρο 2:1, στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ τη Gillingham 5:0, και στο πλαίσιο του Champions League την ΤΣΣΚΑ εκτός έδρας με αποτέλεσμα 1:0.

Ισοπαλία με τη Σέλτικ

Η Μάντσεστερ Σίτι στην αρχή της σεζόν έδειχνε τόσο ισχυρό ποδόσφαιρο, που φαινόταν ότι αυτή η ομάδα έχει ξεχάσει πώς να χάνει πόντους. Αλλά η Σέλτικ στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Champions League έδειξε ότι οι “αετοί” είναι και αυτοί άνθρωποι, και χαρακτηρίζονται από σφάλματα. Να κερδίσουν τη ΜΣ οι περήφανοι Σκωτσέζοι δεν κατάφεραν, αλλά ισοπαλία 3:3 με έναν τόσο τρομερό αντίπαλο όπως η Μάντσεστερ Σίτι, μπορεί ήδη να ονομαστεί μερικώς νίκη. Εάν οι παίκτες της Τότεναμ στο επερχόμενο παιχνίδι θα δείξουν το ίδιο πάθος και αφοσίωση όπως οι “Κέλτες”, τότε οι «Σπερς» έχουν όχι μόνο την ευκαιρία να πάρουν τους βαθμούς, αλλά και να κερδίσουν τη ΜΣ.

Πρόβλεψη

Παρά το γεγονός της έδρας, οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι “αετοί” είναι το φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι. «Σπερς», βέβαια, έχουν εντελώς αντίθετη άποψη, η ομάδα από το Λονδίνο έχει μια καλή ευκαιρία να πλησιάσει πολύ κοντά στον ηγέτη του πρωταθλήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *