The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σουόνσι εναντίον Λιβερπούλ

swansea-liverpool-01-10

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2:30 μ.μ.

Liberty Stadium

Οι σύλλογοι βρίσκονται σε διαφορετικούς πόλους του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και, κατά συνέπεια, αποφασίζουν αντίθετα προβλήματα: οι Ουαλοί θέλουν να «επιβιώσουν», ενώ η Λίβερπουλ αγωνίζεται για τον τίτλο στο πρωτάθλημα.

Σουόνσι

Οι “Κύκνοι” έδωσαν στους οπαδούς τους μόνο ένα λόγο για να χαρούν για την αγαπημένη ομάδα, όταν στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας νίκησαν την Μπέρνλεϊ (1:0). Από τότε η σειρά χωρίς νίκες του συλλόγου της Ουαλίας διαρκεί εδώ και 5 παιχνίδια στη σειρά. Μόνο ένα βαθμό κατάφερε να κερδίσει σε αυτά τα παιχνίδια, στο ματς με τη Τσέλσι (2:2).

Τέσσερις κερδισμένες μονάδες δεν επιτρέπουν στους “κύκνους” να χαλαρώσουν, γιατί λιγότερα σκόραραν μόνο οι ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα. Από την τελευταία γραμμή στην κατάταξη τους Ουαλούς χωρίζουν μόνο 3 μονάδες, και το ημερολόγιο των επόμενων παιχνιδιών δεν υπόσχεται στη Σουόνσι τίποτα καλό. Μετά την Λίβερπουλ η ομάδα του Francesco Guidolin θα παίξει με την Άρσεναλ, και στη συνέχεια με την ισχυρή Γουότφορντ.

Ένα από τα βασικά προβλήματα των Ουαλών είναι η επίθεση. Η ομάδα σκόραρε μόλις 5 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στον εν λόγω δείκτη έχουν προβάδισμα μόνο τρεις αντίπαλοι, που σκόραραν ακόμα λιγότερο. Αλλά και στην άμυνα δεν είναι όλα ομαλά -10 παθητικά τέρματα. Κατά μέσο όρο, κάθε 10ο σουτ, το οποίο εφάρμοζε ο αντίπαλος της Σουόνσι, έληγε για τους «κύκνους» με γκολ.

Οι Ουαλοί είναι ομάδα του «δεύτερου ημιχρόνου». Κατά το πρώτο ημίχρονο είχαν σκόραρε μόνο ένα γκολ και έχασαν 3. Όμως, στα δεύτερα 45 λεπτά οι αριθμοί είναι πολύ υψηλότεροι: 4 θετικά και 7 παθητικά γκολ.

Λίβερπουλ Η ενδεκάδα του Κλοπ βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από την ΜΣ, που έρχεται πρώτη στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, και ένα βαθμό από την Τότεναμ, η οποία είναι τώρα δεύτερη. Οι “κόκκινοι” καταλαμβάνουν τη 4η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με 13 πόντους. Τον ίδιο αριθμό σκόραραν η Άρσεναλ με την Έβερτον, αλλά οι Λονδρέζοι έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων, ενώ στους γείτονες από την Λίβερπουλ αυτή η διαφορά είναι χειρότερη.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Λίβερπουλ έχει αποκτήσει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, νικώντας την Χαλ Σίτι εντός έδρας (5:1). Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μία ομάδα κατάφερε να σκοράρει 5 γκολ ανά παιχνίδι και η δεύτερη, αντίστοιχα, να χάσει. Με την ευκαιρία, στους αγώνες με τους παίκτες του Μέρσισαϊντ σημειώθηκαν 25 γκολ, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να αναγνωριστεί ως πιο θεαματικός σύλλογος στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη στιγμή.

Η Λίβερπουλ μπορεί να υπερηφανεύεται για τις νίκες στην Άρσεναλ (4:3) και τη Λέστερ (4:1). Γενικώς όλα τα τέσσερα νικηφόρα ματς της Λίβερπουλ “χτύπησαν” το όριο των 2.5 γκολ ανά παιχνίδι. Ενώ τα άτυχα παιχνίδια πέρασαν με αποτέλεσμα «πάτους». Ήττα από την Μπέρνλεϊ (0:2) και ισοπαλία με την Τότεναμ (1:1).

Σημειώστε ότι σε εκτός έδρας παιχνίδια αυτή τη σεζόν η Λίβερπουλ, αν και έχει κερδίσει, μόνο με διαφορά 1 γκολ, και τις σημαντικές νίκες επέτυχε μόνο εντός έδρας. Στην ομάδα 4 άτομα σκόραραν από 3 γκολ στο πρωτάθλημα, εδώ είναι απλά η λίστα με τα ονόματά τους: Μανέ, Milner, Coutinho, Lallana.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σουόνσι – Λίβερπουλ:

Οι “Κύκνοι” εντυπωσιακά νίκησαν τους “κόκκινους” (3:1) στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο, ενώ πριν έχασαν από αυτούς 5 παιχνίδια στη σειρά. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλό δρόμο τώρα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι γηπεδούχοι δεν θα παραδοθούν έτσι εύκολα και αν τους δώσουμε χάντικαπ στο 1.5 γκολ, το πιο πιθανόν δεν θα κάνουμε λάθος. Οι Ουαλοί στο παιχνίδι με τη Τσέλσι (2:2) έχουν ήδη αποδείξει ότι ξέρουν να παίξουν καλά κόντρα στις ομάδες, που θέλουν να ελέγχουν την μπάλα.

Προτεινόμενο στοίχημα: Νίκη της Σουόνσι με χάντικαπ (+1.5) με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *