The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φενέρμπαχτσε εναντίον Φέγενορντ

fenerbahce-feyenoord-29-09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 10:05 μ.μ.

Στάδιο Σουκρού Σαράτζογλου

Στο στάδιο του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η τουρκική ομάδα Φενέρμπαχτσε εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ολλανδική Φέγενορντ, η οποία στην πρώτη αγωνιστική ημέρα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου έκανε αίσθηση με τη νίκη εντός έδρας της επί της τρομερής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα τουρκικά «καναρίνια» φαίνεται να έχουν συνέρθει μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα στη σεζόν και εδώ και δύο παιχνίδια στη σειρά μόνο κερδίζουν. Αλλά οι Ολλανδοί δεν γεννήθηκαν χθες, οι “ερυθρόλευκοι” είναι σε εκπληκτική φόρμα και ταξιδεύουν στη Μικρά Ασία για να πάρουν βαθμούς.

Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες και ιστορία, γι’ αυτό η αποτυχία στο ξεκίνημα της σεζόν δεν σημαίνει τίποτα ακόμα. Τα «καναρίνια» έχουν ακόμα πιθανότητες στο πρωτάθλημα Τουρκίας, όπου οι ηγέτες έχουν πάει πολύ μπροστά, για το Γιουρόπα Λιγκ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αφού οι παίκτες της Φένερ ήταν σε θέση να σώσουν τον αγώνα της Οδησσού ενάντια της Ζόρια, σκοράροντας ένα γκολ σχεδόν στο “σφύριγμα”. Εντός έδρας τους τα «καναρίνι» θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη νίκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αυτής της σεζόν.

Μόνο νίκες

Η Φέγενορντ σημείωσε μια τρελή φόρμα και κερδίζει κάθε παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας ξυλοκοπήθηκαν η Den Haag, ΠΣΒ και Ρόδα στο Κύπελλο Ολλανδίας – Oss, και στο Γιουρόπα Λιγκ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά από επτά γύρους στο ολλανδικό πρωτάθλημα στο ενεργητικό της Φέγενορντ είναι 21 βαθμοί και η πρώτη θέση στην κατάταξη. Μια τέτοια Φέγενορντ θα είναι πολύ δύσκολο να νικηθεί.

Πρόβλεψη

Η Φενέρμπαχτσε μόλις αποκτά τη φόρμα, ενώ η Φέγενορντ βρίσκεται στην πλήρη άνοδο. Ο παράγοντας της έδρας φυσικά θα έχει μεγάλη σημασία, αλλά οι Ολλανδοί δύσκολο να έρχονται στην Τουρκία για να χάσουν. Αντίθετα, οι παίκτες του Giovanni van Bronckhorst θέλουν μόνο να αυξήσουν τον αριθμό των νικών τους, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: η Φέγενορντ δε θα χάσει με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *