The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ζόρια Λουχάνσκ

manchesterunited-zorya-29-09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 10:05 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Άτυχη η Ζόρια Λουχάνσκ θα παίξει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τίποτα δεν μπορεί να γίνει, η ομάδα του Γιούρι Vernidub θα πρέπει να παίξει στο “Ολντ Τράφορντ” με τους “κόκκινους διάβολους” μετά από μια σειρά από ήττες της ομάδας αυτής, συμπεριλαμβανομένου και του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Φέγενορντ.

Δύο νίκες υπάρχουν

Ή ίσως όλα θα πάνε καλά για τη Ζόρια Λουχάνσκ. Όπως και να ‘χει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να ικανοποιήσει τη δίψα της για εκδίκηση στους καημένους Νορθάμπτον και Λέστερ. Οι “διάβολοι” κέρδισαν συντριπτικά στο πρώτο ημίχρονο τη νυν πρωταθλήτρια Αγγλίας, και στο τέλος η συνάντηση έληξε με σκορ 4:1 υπέρ της ομάδας του Μουρίνιο. Στη βαθμολογία της Premier League Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από έξι γύρους έχει στο ενεργητικό της 12 πόντους και κατέχει την έκτη θέση, απέχοντας πίσω από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος την Μάντσεστερ Σίτι έξι μονάδες.

Δεν είναι τελευταία

Με τη σειρά της η Ζόρια Λουχάνσκ στο ουκρανικό πρωτάθλημα πάει πέρα από καλά, στους πρώτους εννέα ημέρες στον κουμπαρά της ομάδας είναι 20 μονάδες και η δεύτερη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ουκρανίας, κάτι που χαρακτηρίζει πολύ καλά την ενδεκάδα του Vernidub. Από την άλλη πλευρά το επίπεδο των μελλοντικών αντιπάλων είναι δύσκολο να συγκριθεί, ακόμα και αν ο Μουρίνιο θα βγάλει στη Ζόρια μία μέση σύνθεση, και έτσι θα είναι, η ουκρανική ομάδα θα περάσει δύσκολα στην κατσαρόλα στο «Ολντ Τράφορντ».

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έχει στο ενεργητικό της μηδέν βαθμούς και αρνητική διαφορά τερμάτων. Φυσικά, σε αυτή την κατάσταση οι “κόκκινοι διάβολοι” θα προσπαθήσουν στο επερχόμενο παιχνίδι όχι μόνο να κερδίσουν, αλλά να το κάνουν με το μέγιστο αριθμό γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *