The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γαλλία – Αλβανία στις 15/6/2016 στις 22:00

France-Albania-15.06

 

Ο πρώτος αγώνας της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2016 ήταν πολύ τεταμένος. Η ομάδα του Deschamps νίκησε την εθνική Ρουμανίας, αλλά το έκανε με δυσκολίες και προβλήματα. Ο πανικός του ξεκινήματος στα “βατράχια” θα έπρεπε να έχει περάσει, μπροστά τους περιμένει όχι πολύ ισχυρή ομάδα της Αλβανίας, η οποία στον πρώτο γύρο έχασε από την εθνική Ελβετίας. Από τους Γάλλους στο επερχόμενο παιχνίδι περιμένουν όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο, και πιστεύω μπορούμε να υπολογίζουμε το γεγονός ότι οι οικοδεσπότες του φόρουμ θα δείξουν τον εαυτό τους σε όλο το μεγαλείο.

Η εθνική Γαλλίας στο τρέχον Euro έχει πολύ υψηλές αποδόσεις, οπότε από αυτή την ομάδα περιμένουν όχι απλά νίκες, αλλά συντριπτικές νίκες και όμορφο παιχνίδι. Στο πρώτο αγώνα εναντίον της Ρουμανίας οι Γάλλοι φαινόταν περιορισμένοι, μεγάλη ευθύνη εμπόδιζε τους παίκτες να ανοιχτούν πλήρως. Τώρα η πίεση έπρεπε να έχει πέσει, οι “βάτραχοι” κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι στο τουρνουά, και η εθνική της Αλβανίας είναι αντίπαλος χαμηλότερης κατηγορίας από τους Ρουμάνους.

Η πρόκριση της εθνικής Αλβανίας στον τελικό του Euro 2016 έχει γίνει μεγάλη έκπληξη, οπότε να περιμένουμε από την εθνική της μικρής χώρας αυτής μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία, μάλλον, δεν αξίζει. Με την εθνική Ελβετίας η ομάδα του Gianni Di Byazi αποδείχθηκε να είναι μια ισχυρή σύνθεση, και ήταν κοντά στην ισοπαλία. Αλλά λίγο στερείται των τεχνικών δεξιοτήτων. Με τους Γάλλους θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, οπότε ακόμη και η ελάχιστη ήττα θα είναι επίτευξη για τους Αλβανούς.

Πρόβλεψη

Η Μασσαλία θέλει να δει την συντριπτική ήττα, και η εθνική Γαλλίας θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τους νότιους οπαδούς της με όμορφο παιχνίδι και ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Η Γαλλία κερδίζει έδαφος, και με τους Αλβανούς θα δούμε μια κάπως διαφορετική ομάδα του Deschamps από ό, τι ήταν στον αγώνα του πρώτου γύρου εναντίον της Ρουμανίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Αλβανία δεν θα σκόραρε γκολ με απόδοση 1,58 στην εταιρεία στοιχημάτων WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *