The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Κρασνοντάρ εναντίον Νις

krasnodar-nice-29-09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ, Φάση ομίλων

αύριο, 8:00 μ.μ.

Στάδιο Κουμπάν

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν 3 μονάδες εκτός έδρας στον πρώτο γύρο του Europa League. Ενώ οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν στη Ρωσία με άδεια αποσκευή, δηλαδή χωρίς μονάδες, έχουν αποτύχει στην έναρξη του τουρνουά.

Κρασνοντάρ Οι παίκτες του Κουμπάν, ήδη χωρίς τον Oleg Kononov, κατάφεραν να κερδίσουν τη Σάλτσμπουργκ (1:0) εντός έδρας της και να είναι ίσιοι με την γερμανική Σάλκε στην κατάταξη του ομίλου Ι. Σε αυτό το ματς η κατοχή της μπάλας από την Κρασνοντάρ δεν υπέρβαινε το 47% του αγώνα και όμως η ομάδα κατάφερε να πετύχει στο στόχο των Αυστριακών μόνο 3 φορές, σε μία από αυτές τις περιπτώσεις σκόραρε γκολ.

Μετά τo ασίστ του Artur Jędrzejczyk ο Βραζιλιάνος Zhoazino σούταρε περίφημα και άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι στο 37ο λεπτό της συνάντησης. Συνολικά η Κρασνοντάρ πραγματοποίησε 36 επικίνδυνες επιθέσεις, αλλά με σουτ ολοκληρώθηκαν μόνο 9 από αυτές. Ο Stanislav Kritsyuk έκανε 2 σέιφ στο παιχνίδι, όχι επειδή έπιανε κακά, αλλά επειδή ο αντίπαλος δεν πραγματοποιούσε πολλά χτυπήματα στο “πλαίσιο” της εστίας του.

Οι “ταύροι” με τρεις νίκες στο ενεργητικό βρίσκονται στην έκτη θέση στη ρωσική Premier League, έχοντας 12 πόντους. Αποχή από την Αμκάρ, η οποία καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, είναι 3 μονάδες. Οι παίκτες του Igor Shalimov έχουν 12 θετικά γκολ στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά και 7 γκολ στο παθητικό. Στον τελευταίο αγώνα κατάφεραν να διακόψουν το νικηφόρο βήμα της ΤΣΣΚΑ (1:1), και το έκαναν εκτός έδρας.

Ο Fedor Smolov έχει σκοράρει ήδη 8 γκολ στην Premier League Ρωσίας και 2 στο Europa League. Ο συνεργάτης του στην επίθεση ο Zhoazino σκόραρε τρεις φορές στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, ενώ στο πρωτάθλημα προς το παρόν «σωπαίνει».

Νις Οι Γάλλοι με τον ερχομό του Mario Balotelli φαίνεται να αρχίζουν να φτάνουν στο καινούργιο επίπεδο. Αλλά, προς το παρόν αυτό αφορά μόνο την εσωτερική απόδοση της ομάδας, ενώ στο ευρωπαϊκό ανταγωνισμό οι “Αετοί” έχουν χάσει από τη Σάλκε (0:1) στον πρώτο γύρο του Europa League. Εντωμεταξύ η Νις έχασε από τους Γερμανούς σε όλους τους βασικούς δείκτες.

Κατοχή της μπάλας 43/57% υπέρ του συλλόγου από τον Γκελζενκίρχεν, σουτ για γκολ στο στόχο 9/2 της Νις εναντίον 20/7 της Σάλκε. Οι Γάλλοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκαναν ακριβώς 300 ασίστ, που είναι πάνω από εκατό λιγότερο από το γερμανικό σύλλογο. Οι “Αετοί” πραγματοποίησαν μόνο 24 επικίνδυνες επιθέσεις, ενώ οι αντίπαλοί τους 56.

Προς το παρόν αυτό το παιχνίδι είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της Νις στη σεζόν. Στο γαλλικό πρωτάθλημα η ομάδα δεν έχει χάσει ποτέ. Οι “Αετοί” μετά από 7 γύρους κατέχουν την πρώτη θέση στη Ligue 1, έχοντας στο ενεργητικό τους 14 πόντους. Με αυτοπεποίθηση νίκησαν τον προηγούμενο ηγέτη του τουρνουά την Μονακό (4:0). Στο τελευταίο παιχνίδι κατάφεραν ελάχιστα να πικράνουν τη Νάνσι (1:0) εκτός έδρας και πάλι να αφήσουν την εστία τους κλειστή. Μέχρι στιγμής η Νις έχει την πιο αξιόπιστη άμυνα στο σύνολο της γαλλικής ελίτ. Έχασε μόνο 4 φορές σε επτά συναντήσεις.

Εξαιρετικά εντάχθηκε στην ομάδα ο Mario Balotelli, ο οποίος σκόραρε 4 γκολ για την νέα του ομάδα, γράφοντας από ένα “διπλό” στην πύλη της Μονακό (4:0) και της Μαρσέλ (3:2). Στο λογαριασμό άλλου καινούριου του συλλόγου Younes Belanda είναι 2 ασίστ για γκολ.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κρασνοντάρ – Νις:

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το σκοπό για τον οποίο έρχονται οι Γάλλοι. Υπό το φως της επιτυχίας τους στη Ligue 1, πιθανόν να μην θέλουν να αγωνιστούν για τους βαθμούς με τους «ταύρους», επικεντρώνοντας στις παραστάσεις στο μητρικό πρωτάθλημα. Κρίνοντας από τις αποδόσεις, έτσι πιστεύουν οι εταιρείες στοιχημάτων, δίνοντας ένα σαφές πλεονέκτημα στους γηπεδούχους της συνάντησης. Εμείς δεν συμφωνούμε με αυτό το σενάριο, τουλάχιστον προς το παρόν, και πιστεύουμε ότι οι Γάλλοι δεν θα χάσουν σε αυτό το παιχνίδι.

Συνιστώμενη πρόγνωση: η Νις δεν θα χάσει με απόδοση 1,88


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *