The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μπάγερν Μονάχου

atlmadrid-bayernmunich-28-09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Βιθέντε Καλδερόν, Μαδρίτη

Στους εναρκτήριους αγώνες και οι δύο ομάδες με δυσκολίες πέτυχαν νίκες, αλλά και δεν έχασαν γκόλ. Αυτή η αναμέτρηση είναι αξέχαστη για τις ομάδες ακόμα με βάση την ημι-τελική μάχη της περασμένης σεζόν.

Ατλέτικο Έχοντας ξεκινήσει στο πρωτάθλημα Ισπανίας με δύο ισοπαλίες στη σειρά εναντίον των νεοεισερχόμενων της ελίτ, η ενδεκάδα του Diego Simeone στη συνέχεια έκανε την επιτάχυνση. Στο προπερασμένο γύρο της La Liga στο “Καμπ Νόου” κατάφερε να επιτύχει μια αριστοκρατική ισοπαλία (1:1). Επιπλέον, από λειτουργική άποψη έχει προσθέσει κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που δείχνει την επιστροφή των «στρωματάδων» στη σωστή για αυτούς κατάσταση.

Πριν από το ταξίδι στην Καταλονία νικήθηκαν Θέλτα (4:0) και Σπορτίγκ (5:0). Η ομάδα από Vigo εκτός έδρας. Φαίνεται καλός ο τρίτος επιθετικός της Ατλέτικο αυτή τη σεζόν ο βετεράνος Fernando Torres. Στον αγώνα με τους παίκτες από το Χιχόν πρόλαβε να σημειώσει το διπλό, έχοντας βγει για αλλαγή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Επίσης δούλεψαν οι αντικαταστάσεις του Simeone στο παιχνίδι με την Μπάρσα. Ο Ángel Correa, ο οποίος βγήκε πριν στο γήπεδο με την πρώτη επαφή έστειλε την μπάλα στο δίχτυ. Αυτό δεν είναι το πρώτο γκολ του «τζόκερ» της Μαδρίτης. Πριν από αυτό, σκόραρε στην εστία της Θέλτας, και πάλι μετά την αλλαγή. Ποιος του έδωσε το ασίστ στο “Καμπ Νόου”; Σωστό – ο αιώνιος Torres!

Στην περασμένη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε πολλά το γκολ εκτός έδρας. Εντός έδρας η Ατλέτικο έχει καταφέρει να μη χάσει (1:0).

Μπάγερν Μονάχου

Οι παίκτες του Carlo Ancelotti κινούνται κατά τη διάρκεια της σεζόν σαν τη μηχανή. Μέχρι στιγμής σε επτά παιχνίδια η μπάλα βρέθηκε πίσω από την πλάτη του Neuer μόνο μία φορά. Οι τυχεροί, που κατάφεραν να σπάσουν το τερματοφύλακα του Μόναχο, στάυηκαν οι παίκτες της Ίνγκολστατ (3:1).

Χρειάζεται να διευκρινιστεί ότι όλα τα 7 παιχνίδια και σε όλα τα 4 τουρνουά η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε; Πριν από την αναχώρηση για την Ισπανία θα πρέπει να αγωνιστεί με την Αμβούργο στην Μπουντεσλίγκα. Αλλά είναι απίθανο ο αγώνας με το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος να χαλάσει πολύ τα στατιστικά της Μπάγερν.

Στα εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα από το Μόναχο δεν σκόραρε στους αντιπάλους της λιγότερο από 3 γκολ. Εκτός έδρας περιορίστηκε μόνο με δύο κατακτήσεις της εστίας. Αλήθεια είναι, ότι η Ατλέτικο θα γίνει η πρώτη μεγάλη δοκιμασία για τα μοντέλα εργασίας στο Μόναχο του Ιταλού τεχνικού.

Σε πολλά παιχνίδια αυτής της σεζόν, παρά την υψηλή απόδοση, η Μπάγερν Μονάχου άρχιζε να παίζει προσεκτικά πριν από το διάλειμμα, σαν να «δοκίμαζε» τον αντίπαλο.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο – Μπάγερν Μονάχου:

Καμία από τις ομάδες δεν θα πάρει ρίσκα, γνωρίζοντας τη σημασία αυτού του αγώνα και ταυτόχρονα αναγνωρίζοντας ότι είναι μόνο δεύτερος γύρος. Στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, οι μεγιστάνες, έχοντας βρεθεί σε έναν όμιλο, συχνά κάνουν διαίρεση βαθμών. Σε αυτή την περίπτωση είμαστε περισσότερο διατεθειμένοι να πιστεύουμε ότι ο επικρατών στόχος και για τις δύο ομάδες θα είναι να μην χάσουν γκολ στο δίχτυ τους. Την ίδια στιγμή όσο η Μπάγερν Μονάχου, τόσο και η Ατλέτικο είναι ικανές να ανεβάσουν το ρυθμό μετά το διάλειμμα, διακινδυνεύοντας να επιτύχουν περισσότερα από μία στρατηγική ισοπαλία.

Συνιστώμενη πρόγνωση: Παραγωγικότητα ημιχρόνων: 1ο ημ < 2ο με απόδοση 2,21


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *