The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Πόρτο

leicester-porto-27-09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο King Power

Στον όμιλο G η ενδεκάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πήρε αρχικά το προβάδισμα στην κατάταξη χάρη στη σημαντική νίκη στο γήπεδο της Μπριζ. Οι Πορτογάλοι έχασαν βαθμούς εντός έδρας, παίζοντας ισοπαλία με τη δανική Κοπεγχάγη.

Λέστερ Παρά το σίγουρο ξεκίνημα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λέστερ δεν μπορεί να γράψει στο ενεργητικό της την αρχή της σεζόν. Αφού εκτός από την διεθνή σκηνή οι «αλεπούδες» έχουν δικούς τους στόχους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στο πρωτάθλημα της Αγγλίας η ενδεκάδα του Ρανιέρι έχει ήδη χάσει δύο αγώνες από πέντε, και στις δύο περιπτώσεις έφταιγε η άμυνα, η οποία έκανε μεγαλύτερο αριθμό σφαλμάτων από ό, τι στο πρωτάθλημα. Ήδη στον πρώτο γύρο κόντρα στη Χαλ Σίτι (1:2) οι “αλεπούδες” επέτρεψαν στον αντίπαλό να χτυπήσει 14 φορές το στόχο τους. Τέτοια υπερβολή δεν προσθέτει ομορφιά στην περσινή πρωταθλήτρια του τόσο ισχυρού πρωταθλήματος όπως Πρέμιερ Λιγκ.

Πρόσφατα η Λέστερ νικήθηκε στο «Anfield Road». Στον αγώνα κατά της Λίβερπουλ (1:4) η αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων θύμιζε την πόρτα που ανοιγόκλεινε και μετά βίας συγκρατούσε τις επιθέσεις της Λίβερπουλ. Ωστόσο, κατάφεραν να σκοράρουν 4 γκολ, προκαλώντας 11 σουτ στην εστία του αντιπάλου και κατέχοντας 63% του αγωνιστικού χρόνου.

Στο λογαριασμό του Jamie Vardy είναι μόνο 3 γκολ σε 8 αγώνες. Ο καλύτερος σκόρερ των “αλεπούδων” της περασμένης σεζόν σαφώς αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δημιουργικότητα.

Πόρτο

Έχοντας καταφέρει να περάσουν τη Ρόμα στην πρόκριση, οι Πορτογάλοι βρέθηκαν σε πολύ ομαλό όμιλο, κάτι που επιβεβαίωσε η εναρκτήρια ισοπαλία. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τους «δράκους». Δεν φτάνει ότι πρόσφατα έχασαν από τη Σπόρτιγκ (1:2) στο βασικό παιχνίδι, έχασαν και βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι με έναν νεοφερμένο της ελίτ Τοντέλα (0:0).

Ωστόσο, η αμυντική γραμμή της Πόρτο, μαζί με την ομάδα Chaves, είναι η καλύτερη στην Πριμέιρα. Αυτές οι ομάδες έχασαν από 3 γκολ σε πέντε αγώνες. Ακόμη και ηγέτες του πίνακα η Μπενφίκα και η Σπόρτιγκ από τέσσερις φορές έλαβαν “τρύπες” στις δικές τους αμυντικές γραμμές.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σταθερότητα στο παιχνίδι και στα αποτελέσματα των “δράκων”. Η ομάδα μπορεί να λάμψει (εκτός έδρας παιχνίδια στη Ρώμη και αγώνας με τη Ρίο Άβε, όπου σκόραρε από 3 γκολ) και να πέσει (ήττες από τη Σπόρτιγκ και θαμπό παιχνίδι στο τελευταίο ματς).

Ακριβώς τα μισά από τα παιχνίδια με τη συμμετοχή της Πόρτο της τρέχουσας σεζόν έληξαν με το πέρασμα του στοιχήματος “over 2,5”.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ – Πόρτο:

Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα στην άμυνα. Ειδικότερα, η Λέστερ στο τελευταίο παιχνίδι του Καπ Λιγκ με τη Τσέλσι (2:4) έχασε 4 φορές, παρά το γεγονός ότι είχε προβάδισμα 2:0 κιόλας στο ντεμπούτο. Την ίδια στιγμή οι Πορτογάλοι άρχισαν να σκοράρουν λιγότερο εκτός έδρας, αλλά μπορούν ταυτόχρονα να κάνουν απότομα αντεπίθεση, η Ρόμα θα το επιβεβαιώσει, παρά το γεγονός ότι έπαιζε το δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών στη μειονότητα.

Συνιστώμενο στοίχημα: over 2,5 με απόδοση 2,15.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *