The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι

arsenal-chelsea-24-09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, 7:30 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Συναντιούνται όχι μόνο οι γείτονες της πόλης, αλλά και οι κοντινές μία στην άλλη στην κατάταξη ομάδες. Ίσως αυτή η συνάντηση μπορεί να ονομαστεί κεντρική στο πλαίσιο του 6ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Άρσεναλ

Οι Λονδρέζοι στον τελευταίο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με τη Χαλ Σίτι (4:1) πήραν την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν είναι ακόμη απολύτως σαφές, ένα η Άρσεναλ θα παλέψει για τον τίτλο στο πρωτάθλημα,. Επειδή σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα του Βενγκέρ δεν είχε τους ισχυρότερους διεκδικητές: Γουότφορντ (3:1) και Σαουθάμπτον (2:1).

Πρόσφατα η Άρσεναλ επίσης έπαιξε το πρώτο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ΠΣΖ (1:1). Οι Παριζιάνοι έπρεπε να κερδίσουν τους Λονδρέζους με μεγάλο αριθμό. Μόνο ο Edinson Cavani δεν πραγματοποίησε τέσσερις 100% ευκαιρίες, αλλά οι «κανονιέρηδες» με τις προσπάθειες του Alexis Sanchez κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία από το Παρίσι.

Πέντε από τους 6 επίσημους αγώνες αυτή τη σεζόν για την Άρσεναλ έληγαν με το “και οι δύο θα σκοράρουν”. Δηλαδή, οι “κανονιέρηδες” χάνουν πολύ (7 γκολ) και σκοράρουν πολύ (13 γκολ). Μόνο το παιχνίδι με τη Λέστερ (0:0) στο δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας ξεχωρίζει από αυτά τα στατιστικά στοιχεία.

Ο Χιλιανός Alexis Sanchez με τρία γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας αυτή τη στιγμή είναι επικεφαλής της λίστας των σκόρερ της ομάδας. Στο λογαριασμό του επιθετικού Γκρανίτ Τσάκα, ο οποίος το καλοκαίρι έχει αγοραστεί για 50 εκατομμύρια δολάρια, υπάρχει μόνο ένα γκολ στη συνάντηση με την Χαλ. Ο Olivier Giroud δεν έχει σκοράρει ακόμα και έχει ήδη τραυματιστεί, με τη Τσέλσι ο Γάλλος δεν θα παίξει.

Τσέλσι

Εάν το νικηφόρο σερί της Άρσεναλ διαρκεί και τώρα, η Τσέλσι σταμάτησε το νικηφόρο σερί στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας στον αγώνα του 4ου γύρου με τη Σουόνσι (2:2). Φάνηκε ότι σε αυτό το παιχνίδι έγινε τρομερό λάθος, αλλά όπως έδειξε ο τελευταίος αγώνας με τη Λίβερπουλ (1:2), μάλλον ήταν τάση.

Να σκοράρει στην εστία της Τσέλσι δεν μπόρεσε μόνο μία από τις έξι ομάδες, με τις οποίες έπαιξαν οι “μπλε” αυτή τη σεζόν. Είναι η Μπέρνλι, η οποία είχε ηττηθεί από τους Λονδρέζους 3:0. Εκτός από την Λίβερπουλ και Σουάνσι 2 γκολ ανά αγώνα στο σύλλογο του Αμπράμοβιτς σκόραρε η ντροπαλή Μπρίστολ (3:2) στο Λιγκ Καπ. Το σύνολο των παθητικών γκολ της άμυνας του Αντόνιο Κόντε είναι 8 γκολ.

Υπάρχει και ένα φωτεινό σημείο στην ομάδα της Τσέλσι. Αυτό είναι, φυσικά, η φόρμα του Diego Costa, ο οποίος σκόραρε σχεδόν σε κάθε αγώνα. Ο επιθετικός έχει 5 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και δε σκόραρε μόνο στην Μπέρνλι, ενώ στην εστία της Σουάνσι σκόραρε διπλό.

Η Τσέλσι, όπως και ο μέλλον της αντίπαλος, σημείωσε επίσης 13 γκολ τη σεζόν. Οι “μπλε” και οι “κανονιέρηδες”, επίσης έχουν χάσει από τη Λίβερπουλ εντός έδρας τους. Και επιτέλους, το πιο σημαντικό, και οι δύο ομάδες έχουν από 10 βαθμούς στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι Άρσεναλ – Τσέλσι:

Συνήθως, οι αγώνες μεταξύ των ομάδων αυτών σπάνια σπάνε το όριο των 3 ή περισσότερων γκολ ανά παιχνίδι. Σε μια ακραία περίπτωση μέχρι σήμερα αυτό έχει συμβεί στο δεύτερο γύρο της σεζόν 13/14, όταν η Τσέλσι νίκησε την Άρσεναλ 6:0. Αλλά αυτή τη σεζόν οι αμυντικές γραμμές και των δύο ομάδων κάνουν πάρα πολλά λάθη, ενώ η επίθεση σκοράρει τακτικά κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά αγώνα. Γι’ αυτό έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι σ’ αυτή τη συνάντηση θα σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ.

Συνιστώμενο στοίχημα: over (2.5) με απόδοση 1,80


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *