The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Ατλέτικο

barcelona-atlmadrid-21-09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, 11:00 μ.μ.

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Το κεντρικό ματς του πέμπτου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα του πρωταθλήματος και δεν θέλουν να χάσουν τις μανάδες. Το επερχόμενο αγώνα θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον, επειδή συναντιούνται δύο κορυφαίες ομάδες, όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μετά το σφάλμα

Η Μπαρτσελόνα ήδη έχει καταφέρει να παίξει στη σεζόν 2016–17. Ο τιμωρός των «μπλαουγκράνα» ήταν μια μικρή ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων Αλαβές, η οποία στο “Καμπ Νόου” επέζησε την ελάχιστη νίκη επί του Grandee με σκορ 2:1. Μετά από αυτή την ήττα η ομάδα του Luis Enrique δεν έχει αφήσει πέτρα για πέτρα από την Σέλτικ στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ 7:0, και, στη συνέχεια, εκτός έδρας χλεύαζε τη Λεγκάνες στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος 5:1.

Με τη σειρά της η Ατλέτικο Μαδρίτης ξέρει να καταστρέψει τους αντιπάλους της. Το περασμένο Σάββατο οι “στρωματάδες” εντός έδρας τους φιλοξενούσαν τη Σπόρτιγκ Χιχόν και κέρδισαν με σκορ 5:0. Πριν από αυτή τη νίκη η ενδεκάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στο Τσάμπιονς Λιγκ πήγε επίσκεψη στην ολλανδική ΠΣΒ και στο δύσκολο αγώνα κατάφερε να κερδίσει τη σημαντική νίκη με σκορ 1:0. Μετά από τέσσερις γύρους των παιχνιδιών στο ισπανικό πρωτάθλημα στο ενεργητικό της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι οκτώ βαθμοί και η τέταρτη θέση στην κατάταξη.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα έχει ωραία επίθεση, αλλά η Ατλέτικο ξέρει να αμυνθεί όπως κανένας άλλος, έτσι είναι απίθανο στο επερχόμενο παιχνίδι να δούμε ένα μεγάλο αριθμό των γκολ. Η μόνη ευκαιρία για τους «στρωματάδες» να πάρουν τους βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι είναι να μη χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *