The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βιγιαρεάλ

realmadrid-villarreal-21-09

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, 9:00 μ.μ.

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Ένα από τα παιχνίδια του πέμπτου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα είναι ο αγώνας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της ομάδας Βιγιαρεάλ Λεβαντίνης. Οι “βασιλιάδες” είχαν ένα καλό ξεκίνημα της σεζόν, όσο στο πρωτάθλημα Ισπανίας τόσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ για την ομάδα του Fran Eskriba δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο.

Ηγέτης του πρωταθλήματος

Λόγω του γεγονότος ότι η Μπαρτσελόνα σκόνταψε στην Αλαβές, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την αποκλειστική ηγεσία στο πρωτάθλημα. Στο ενεργητικό των “ζαχαρωτών” είναι 12 βαθμοί μετά από τέσσερις γύρους, η Μπαρτσελόνα και η Λας Πάλμας έχουν από εννέα. Θύματα της Ρεάλ Μαδρίτης στους πρώτους γύρους του πρωταθλήματος ήταν: Ρεάλ Σοσιεδάδ, Θέλτα, Οσασούνα και Εσπανιόλ. Στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2016 – 17 οι “βασιλιάδες” έχουν παίξει έναν αγώνα εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος για την ενδεκάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά χάρη στην ικανότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Alvaro Morata, οι Μαδριλένιοι έβγαλαν δυνατή νίκη επί του αντιπάλου.

Ανέκτησαν τις αισθήσεις του

Η Βιγιαρεάλ σταδιακά έχει συνέρθει μετά από ένα καταστροφικό ξεκίνημα στη σεζόν, όταν το “κίτρινο υποβρύχιο” έχασε στο σύνολο των δύο αγώνων από τη Μονακό και δεν προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στους τελευταίους τρεις αγώνες η Βιγιαρεάλ μόνο κέρδιζε: τη Μάλαγα, Ζυρίχη και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στο ενεργητικό της Βιγιαρεάλ υπάρχουν οκτώ πόντοι στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας και η έκτη θέση.

Πρόβλεψη

Παρά το γεγονός ότι η Βιγιαρεάλ, προφανώς απόκτησε μια καλή φόρμα, στο επερχόμενο παιχνίδι το “κίτρινο υποβρύχιο” δεν περιμένουν και πολλά, γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας της σχεδόν δεν χάνει. Παράλληλα όμως η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα υπερβάλλει στο επερχόμενο παιχνίδι, γιατί σε τρεις ημέρες θα πετάξει στο Λας Πάλμας, δηλαδή πρέπει να φυλάει τις δυνάμεις. Η Δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 4.0 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *