The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μίλαν εναντίον Λάτσιο

milan-lazio-20-09-1

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Τον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος Ιταλίας θα ανοίξει η αναμέτρηση των δύο μεγάλων ομάδων: η Μίλαν εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Λάτσιο. Η Μίλαν στον τέταρτο γύρο της Σέριε A νίκησε εκτός έδρας τη Σαμπντόρια, βολικό αντίπαλο για τον εαυτό της τον τελευταίο καιρό, και η Λάτσιο εντός έδρας νίκησε 3:0 την Πεσκάρα. Οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν στο επόμενο παιχνίδι τους «κοκκινόμαυρους» ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά οι παίκτες της Λάτσιο δεν συμφωνούν, και πάνε στην πρωτεύουσα της μόδας για να πάρουν τους βαθμούς.

Στο ενεργητικό της Μίλαν είναι έξι βαθμοί μετά από τέσσερα παιχνίδια στη Σέριε A. Οι «κοκκινόμαυροι» κατάφεραν να κερδίσει εντός έδρας τους την Τορίνο και τη Σαμπντόρια εκτός έδρας. Παράλληλα η ομάδα του Montella έχει χάσει στο “Σαν Σίρο” από την Ουντινέζε, και στο “San Paolo” από τη Νάπολι. Το “αεροπλάνο” σιγά-σιγά δοκιμάζει τα κλειδιά για την νέα του ομάδα, κάτι που φαίνεται με γυμνό μάτι, αλλά ακόμα οι «κόκκινοι διάβολοι» απέχουν πολύ από το ιδανικό.

Η Λάτσιο στην αναμέτρηση με τη Μίλαν έχει υποτιμηθεί σημαντικά από τις εταιρείες στοιχημάτων. Στη σύνθεση οι «αετοί» δεν είναι πολύ κατώτεροι από τους «διαβόλους», δεν υπάρχουν τραυματισμένοι στο Simone Inzaghi, και στην τελευταία συνάντηση οι Ρωμαίοι κέρδισαν στην Πεσκάρα με σκορ 3:0. Μετά από τέσσερις γύρους στο ενεργητικό της Λάτσιο είναι επτά βαθμοί, και η μοναδική ήττα των “αετών” συνέβη στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος από την νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους. Πρόβλεψη

Η Λάτσιο σίγουρα θα δώσει μάχη στη Μίλαν, και ο παράγοντας της έδρας δεν θα εμποδίσει. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ανταγωνιστές για τη θέση στους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Για το Τσάμπιονς Λιγκ η Μίλαν και η Λάτσιο είναι απίθανο να αγωνιστούν προς το παρόν, ενώ το Europa League είναι αρκετά στις δυνάμεις των “διάβολων” και των “αετών”. Η Λάτσιο ήδη έπαιρνε πόντους σε εκτός έδρας αγώνες, θα προσπαθήσει να το κάνει ξανά. Η Δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Λάτσιο δε θα χάσει με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *