The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρωσία – Σλοβακία στις 15/6/2016 στις 16:00

Russia-Slovakia-15.06

Την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, ξεκινά ο δεύτερος γύρος της φάσης των ομίλων του Euro 2016 με τον αγώνα μεταξύ των εθνικών Ρωσίας και Σλοβακίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι διαφορετικά έπαιξαν τα πρώτα τους παιχνίδια στο ηπειρωτικό φόρουμ. Αν οι Ρώσοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Αγγλία σώθηκαν, σκοράροντας γκολ στην πύλη του Χάρτ, οι Δυτικοί Σλάβοι αντιθέτως, δέχτηκαν γκολ στο 81ο λεπτό από τους Ουαλούς και έχασαν με σκορ 1:2.

Ελπίδες του Σλούτσκι

Στο παιχνίδι εναντίον της Αγγλίας οι Ρώσοι αρχικά είχαν ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας, και κατά τη διάρκεια του αγώνα οι χειρότερες προβλέψεις ήταν δικαιολογημένες, στο 73ο λεπτό ο Dyer σκόραρε γκολ από τη μεγάλη περιοχή και οδήγησε τα “λιοντάρια” μπροστά. Φαινόταν, ότι οι παίκτες του Σλούτσκι δεν θα ισοφαρίσουν, αλλά η σωτηρία ήρθε στο 90ο + 2 λεπτό στο πρόσωπο του Μπερεζούτσκι.

Προβλήματα του Κόζακ

Για τους Σλοβάκους το επερχόμενο παιχνίδι εναντίον της ρωσικής ομάδας μπορεί να είναι καθοριστικό, διότι ήττα σε αυτό το ματς θα βάλει σχεδόν τέλος στις προοπτικές των Δυτικών Σλάβων στο τρέχον Euro 2016. Ταυτόχρονα, πρέπει να πούμε ότι το προσωπικό της ομάδας του Κόζακ δεν είναι χειρότερο από τους Ρώσους, ο Χάμσικ & Co. έχουν χαρακτήρα, και ως εκ τούτου οι Σλοβάκοι μπορούν τουλάχιστον να μην χάσουν το επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων κάπως υποτιμούν την εθνική ομάδα της Σλοβακίας, αφού παρά την ήττα από την Ουαλία, οι παίκτες του Κόζακ είχαν καλή εμφάνιση στον αγώνα του πρώτου γύρου και άξιζαν τουλάχιστον ένα πόντο. Η ήττα στο παιχνίδι με τους Ρώσους σχεδόν θα βγάλει έξω τους Δυτικούς Σλάβους από το τουρνουά και θα τους στερήσει την ευκαιρία να παίξουν στο στάδιο των play-off. Μια τέτοια έκβαση σαφώς δεν ικανοποιεί τους Σλοβάκους, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σλοβακία δε θα χάσει με απόδοση 1,60 στην εταιρεία στοιχημάτων WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *