The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Φιορεντίνα εναντίον Ρόμα

fiorentina-roma-18-09

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι, Φλωρεντία

Οι Ρωμαίοι θα πάνε στη Φλωρεντία στην κατάσταση της τρίτης ομάδας στη Σέριε A αυτή τη στιγμή. Θα μπορέσουν οι “βιολέτες” να προκαλέσουν την πρώτη ήττα των “λύκων” στο πρωτάθλημα;

Φιορεντίνα Η ομάδα του Paulo Sousa με μία νίκη στο ενεργητικό βρίσκεται στη 13η θέση του πίνακα στη Σέριε A, αλλά έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Δηλαδή όχι ολόκληρο αγώνα, αλλά 60 λεπτά, αφού ο αγώνας του τρίτου γύρου κατά της Γένοβας διακόπηκε από τον διαιτητή λόγω της κακοκαιρίας στο 30ο λεπτό της συνάντησης. Το σκορ του ματς σε εκείνο το σημείο δεν είχε ανοίξει.

Οι «βιολέτες» άνοιξαν το πρωτάθλημα με τον αγώνα εναντίον της Γιουβέντους (1:2) εντός έδρας της και για όλο το παιχνίδι μόνο τέσσερις φορές χτύπησαν την εστία της. Πέτυχαν μόνο μία φορά και αυτό ήταν το γκολ. Γκολ της Φιορεντίναw είναι στο λογαριασμό του Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος έκλεισε το ασίστ του Josip Iličić από το κόρνερ.

Η νίκη ήρθε στις «βιολέτες» στο δεύτερο γύρο στον αγώνα με την Κιέβο (1:0). Το γκολ και πάλι σημειώθηκε μετά από το κόρνερ και πάλι το ασίστ καταγράφτηκε στο Josip Iličić, ενώ αυτή τη φορά το γκολ σκόραρε ο Κολομβίας Κάρλος Σάντσεζ. Ο μέσος πήγε στη Φλωρεντία αυτό το καλοκαίρι από την Άστον Βίλα με δικαιώματα ενοικίασης.

Η βασική απώλεια για την ομάδα είναι η φυγή στη Τσέλσι του κύριου αμυντικού Marcos Alonso για €27.000.000. Για την αντικατάστασή του επειγόντως ενοικιάστηκε από τη Πενιαρόλ ο Maximiliano Ολιβέιρα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του για τις “βιολέτες” στο ματς με τη Γένοβα.

Ρόμα

Ο θρύλος των Ρωμαίων ο 39-χρονος Francesco Totti για πρώτη φορά βγήκε στο γήπεδο στη σύνθεση του συλλόγου του τη τρέχουσα Σέριε A. Είναι το 25ο ιταλικό πρωτάθλημα για τον αρχηγό, καθένα από τα οποία έπαιζε στη σύνθεση της Ρόμας. Το ντεμπούτο του ο «αυτοκράτορας» σημείωσε, όπως πρέπει στους τρανούς παίκτες – με γκολ στην εστία των αντιπάλων και αποτελεσματικό ασίστ στον αγώνα.

Όλα αυτά συνέβησαν στον τρίτο γύρο της Σέριε στο ματς της ρωμαϊκής ομάδας εντός έδρας με τη Σαμπντόρια (3:2). Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήδη στο 8ο λεπτό της συνάντησης άνοιξε γρήγορα το σκορ, αλλά πριν από το διάλειμμα οι Γενουάτες πρόλαβαν να απαντήσουν με δύο γκολ. Μετά το διάλειμμα στο πεδίο βγήκε ο Τσέσκο Τότι…

Ο καπετάνιος βοήθησε τους Ρωμαίους να ανέλθουν στην τρίτη θέση στην κατάταξη, τώρα η Ρομά έχει 7 πόντους. Τον ίδιο αριθμό έχει και η Νάπολι, η οποία έρχεται δεύτερη, οι ομάδες έχουν απολύτως ίδια διαφορά τερμάτων (9 έναντι 7), αλλά οι Ναπολιτάνοι είναι μπροστά λόγου του μεγαλύτερου αριθμού των θετικών γκολ εκτός έδρας.

Ενάντια στην Φιορεντίνα δεν θα βγουν στο γήπεδο τραυματισμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Mário Rui και ο Antonio Rudiger. Αλλά οι Ρωμαίοι εντελώς αγόρασαν τις συμβάσεις του Edin Dzeko και του Μοχάμεντ Σαλάχ από τις πρώην ομάδες τους. Πριν από αυτό οι επιθετικοί έπαιζαν στη Ρόμα με το δικαίωμα ενοικίου.

Πρόβλεψη του αγώνα Φιορεντίνα – Ρόμα:

Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν έχουν αποφασίσει για το φαβορί της συνάντησης, γι’ αυτό οι πιθανότητες της νίκης είναι ίσιες και για τις δύο ομάδες. Στα τελευταία 3 ματς των αντιπάλων τρεις φορές σημειώθηκαν πάνω από 2 γκολ ανά αγώνα. Τώρα είμαστε σίγουροι ότι και σε αυτή τη συνάντηση επίσης θα πρέπει να περάσει αυτό το στοίχημα. Όλα λόγω των Ρωμαίων, οι οποίοι σκοράρουν πολύ και παράλληλα χάνουν σχεδόν σε κάθε αγώνα. Η Φιορεντίνα με τη σειρά της σπάνια αποτυγχάνει να σκοράρει εντός έδρας.

Προτεινόμενο στοίχημα: over (2,5) με απόδοση 1,85


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *