The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Μπολόνια

napoli-bologna-17-09

Σέριε Α

«Σαν Πάολο», Νάπολι

17/9/2016, 9:45 μ.μ.

Το Σάββατο στην Ιταλία θα έχουμε μόνο δύο αγώνες, από τους γκράντ παίζουν μόνο Λάτσιο και Νάπολι. Οι Ναπολιτάνοι έχουν βγει τελικά σε ένα υψηλότερο επίπεδο και τώρα είναι μέλη της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεδομένου ότι η ομάδα στον πρώτο αγώνα της κλήρωσης κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας νίκη επί Ντιναμό Κιέβου, μπορεί να υποτεθεί ότι αυτή την ιταλική ομάδα πιθανόν θα δούμε την άνοιξη, αν και όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ, τουλάχιστον στο Europa League.

Χωρίς Higuain

Η Νάπολι πολύ καλά βιώνει την απουσία του Higuain. Έφυγε ο άνθρωπος, ο οποίος σκόραρε πάνω από 30 γκολ στη Σεριε A την περασμένη σεζόν, και η ομάδα του Sarri βγάζει μία νίκη μετά την άλλη, και το κάνει αρκετά αποτελεσματικά. Αλλά μπροστά οι νότιοι έχουν έναν δύσκολο αντίπαλο, η Μπολόνια ξέρει να οικοδομήσει ποιοτικά την άμυνα, ενώ η Νάπολι βρίσκεται ήδη στη φάση των δύο αγώνων την εβδομάδα. Θα πρέπει να οικοδομήσει πολύ ορθά τη στρατηγική της για να μην χάσει τις επιπλέον δυνάμεις.

Διόρθωση λαθών

Το παιχνίδι της Μπολόνιας εκτός έδρας δεν είναι εντυπωσιακό προς το παρόν, αλλά ο Donadoni είναι ένας έμπειρος τεχνικός, ο οποίος μαθαίνει από τα λάθη του. Στο επερχόμενο παιχνίδι είναι απίθανο να υπάρχει συντριπτική νίκη, αρκεί ντροπή στο Τορίνο, η Μπολόνια θα παίξει πιο αυστηρά στην άμυνα, δεν θα δώσει χώρο στους μελλοντικούς γηπεδούχους και μπορεί ακόμη να σκοράρει ένα γκολ.

Πρόβλεψη Οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμούν εντελώς την Μπολόνια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η Νάπολι μπροστά έχει δύσκολη φάση, στην οποία δεν χρειάζεται να σπαταλάει τις δυνάμεις, δεν αποκλείεται επίσης ότι ο Sarri επιτέλους θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις αλλαγές, και ως εκ τούτου κάποιοι παίκτες θα κάνουν λάθη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπολόνιας  με χάντικαπ +2,25 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *