The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Χαλ Σίτι εναντίον Άρσεναλ

hullcity-arsenal-17-09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 5:00 μ.μ.

KC Stadium

Στον πέμπτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Άρσεναλ πρόκειται να συναντηθεί με τη Χαλ Σίτι. Οι “Τίγρεις” ήταν η καλύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ τον Αύγουστο, αλλά η πραγματική δοκιμασία αρχίζει μόλις τώρα για αυτή την ομάδα. Κατά την έναρξη της σεζόν οι περισσότεροι άρχισαν μόνο να συνέρχονται, μπροστά την ομάδα του Mike Phelan περιμένει αγώνας με τους “κανονιέρηδες”, οι οποίοι επίσης πρόλαβαν να αποκτήσουν τη φόρμα, και έχουν παίξει ένα παιχνίδι στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δυνατό ξεκίνημα

Η Χαλ Σίτι ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη επί της τρέχουσας βρετανικής πρωταθλήτριας Λέστερ, μετά υπήρχε νίκη επί της Σουόνσι εκτός έδρας, εντός έδρας ελάχιστη ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπέρνλι. Ως αποτέλεσμα, οι “Τίγρεις” στο ενεργητικό τους έχουν επτά βαθμούς και την όγδοη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Και η Άρσεναλ εκτός από τέσσερα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχει ήδη παίξει έναν αγώνα στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Σε εκείνο το παιχνίδι οι «κανονιέρηδες» έχουν δείξει ότι μπορούν να παίξουν με σαφή δεύτερη σύνθεση, αλλά την ίδια στιγμή να αποκτάνε αποτελέσματα. Οι Παριζιάνοι είχαν συντριπτικό πλεονέκτημα, και θα μπορούσαν να κερδίσουν με περισσότερα γκολ, αλλά στο τέλος όλα έληξαν με ισοπαλία 1:1. Η Άρσεναλ είναι ήδη πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι κατά πέντε πόντους στη βαθμολογία της Premier League, έτσι πρόκειται να παίξει εναντίον της Χάλ Σίτι μόνο για να κερδίσει.

Πρόβλεψη Στην Άρσεναλ υπάρχουν προβλήματα στελέχωσης, αλλά στη Χάλ υπάρχουν ακόμη περισσότερα. Ο Βενγκέρ είναι σοφός και έμπειρος προπονητής, ο οποίος σίγουρα θα βρει αδύνατα σημεία στο παιχνίδι των “Τίγρεων”. Οι «κανονιέρηδες» σε μερικούς επίσημους αγώνες έχουν “ταρακουνηθεί”, οι ηγέτες της Άρσεναλ έχουν αποκτήσει τη φόρμα και είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν. Την περασμένη σεζόν οι Λονδρέζοι φαινόταν καλά εκτός έδρας, πιθανότατα κατά την τρέχουσα σεζόν θα είναι η επανάληψη της επιτυχίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *